Zip me up!

Zip me up! Dat is de titel die Victoria Koblenko heeft gebruikt bij de foto met haar Tubino kokerrok aan.  Deze blauwe kokerrok Julietta  van Tubino draagt zij hier rock & roll, stoer maar toch supervrouwelijk.

Image

Het mooie van deze kokerrok is dat je het in diverse stijlen kunt combineren. Ben je geen actrice/presentatrice zoals Victoria, of ben je niet zo van rock & roll,  draag dan deze rok naar kantoor of naar een te gek feest. Kijk naar de inspiratietips en  geef je op voor de workshop om nog meer te stralen. 

Image

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s