Maatwerk, goede shape en vrouwelijk!

Veel zakenvrouwen vinden het lastig om perfect passende, vrouwelijke zakenkleding te vinden. Vaak is het te zakelijk of te casual en niet goed te combineren met beide. Bij Style Support ontwerp je je eigen maatpak en bij Tubino kun je vrouwelijke rokjes en jurkjes op maat laten maken. Een perfecte combi! Daarom hebben beide merken op 3 juli een VIP dag georganiseerd voor de klanten. De gasten hebben in de sfeervolle winkel in de Beethovenstraat in Amsterdam kunnen genieten van een hapje en drankje maar vooral van de mogelijkheden te kiezen voor een uniek kledingstuk waarin je zelfverzekerd zaken kan doen. Wil je meer weten over stijlvol en vrouwelijk kleden ga naar http://www.tubino.nl of http://www.stylesupport.nl

Maatwerk, stijl en vrouwelijk!

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s