Wokshop Businessfem

Wat kun je verwachten?
Wat is er leuker dan het ontdekken van de goddess in jou? Ongeacht je maat, leeftijd of je beroep?

Tijdens de workshop kijken we naar de 3 elementen die jouw uitstraling versterken: pasvorm, kleur en lichaamshouding. Je leert hoe je bepaalde lichaamsdelen kunt camoufleren of juist accentueren. Ook zie je hoe kleuren, stoffen, dessins en accessoires aan jouw figuur kunnen bijdragen. Jouw kleding moet als gegoten zitten en dat kan met elke maat.

Perfecte basis.
Verder gaan we kijken naar de perfecte basis kleding en hoe je dat in 3 verschillende stijlen kunt combineren, casual, business en party. Stijl en communicatie: hoe je persoonlijke kwaliteiten laat zien met kleding bij elke gelegenheid.

Wat neem je mee?
Een paar pumps en panty’s. Eventueel kleding die je moeilijk vindt om te combineren. Vragen over jouw specifieke kledingprobleem gebieden.

Afspreken.
De workshops zijn op afspraak en worden zowel overdag als in de avond georganiseerd. Dat is meestal in de showroom van Tubino in Amsterdam, maar vanaf 4 personen kan het ook op locatie. Stuur een mail naar info@tubino.nl of kijk op de site https://www.tubino.nl

Deelname kost 35 Euro en kan overgemaakt worden naar Tubino BV. IBAN NL85 INGB 0007211798. Wij rekenen op je komst, mocht er iets tussen komen verneem ik dat graag ruim van tevoren of geef een vervangende persoon op die de workshop wilt bijwonen.

Adres is Vijzelgracht 31-1 Amsterdam (let op, geen vijzelstraat maar vijzelgracht)
Auto: Betaald Parkeren, kan op de parkeerplaats op Lijnbaansgracht.
Ov: Tram halte keizersgracht.

Stijlvolle groet, Selma Duinkerken, 06 14 65 63 64

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s