Mooie make-up maakt je mooi

Make-up gebruik ik bijna elke dag maar wil er niet altijd ‘opgemaakt” uit zien. Ik maak soms hele lange dagen tijdens mijn werk en vind het ook belangrijk dat mijn make-up kwalitatief goed is en lang mooi blijft.

Je hebt een oppeppers als bronzers en glitters voor op je huid, maar ze moeten niet te veel glimmen. Ik ben fan van de producten van Ariane Inden, in de showroom gebruiken wij ook deze producten. Je hebt voldoende aan een paar kwast-vegen om er stralend uit te zien.
Blush Ariane Inde
De Mosaic Blushing Powder is een uniek product! Het is een compacte blushpoeder dat bestaat uit verschillende kleuren. Het geeft je een natuurlijke uitstraling. Door de verschillende kleuren in de poeder heeft het een natuurlijk 3-dimensionaal effect. Hierdoor wordt het gezicht niet één kleur

Wat gebruiken jullie als oppepper voor de make-up?

2 comments

  1. Leuke blog Selma. Ik gebruik ook graag spullen van Ariane Inden maar heb het idee dat er steeds minder winkels zijn waar je dingen kunt bekijken en uitproberen. Deze poeder bijvoorbeeld. Geen idee hoe je zoiets aanbrengt..

    Like

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s