Stijl en kwaliteit bij een maatje meer

Gisteren hadden we een bijzondere workshop avond want de groep was klein omdat niet alle deelnemers konden komen. Daardoor hadden we veel aandacht voor de persoonlijke stijl van deze twee prachtige dames.

Niet alleen hebben zij mij geïnspireerd met hun wensen en vragen, ook hebben ze weer nieuwe combinaties bedacht die ik kan toepassen op dames met een maatje meer. We zijn het erover eens dat er weinig keus is op de Nederlandse markt voor de vollere vrouw als ze voor stijl en kwaliteit kiest.

Bij Tubino kan ik daar deels een oplossing voor bieden want het concept is kokerrok en kokerjurk, maar deze vrouwen willen ook mooie pantalons en jasjes. Hierdoor ben ik getriggerd om meer dingen te maken in de toekomst. Want mijn overtuiging is dat elke vrouw, ongeacht haar maat kan schitteren in stijlvolle ontwerpen van mooie stoffen.

Collage 2 

Waar lopen jullie tegen aan bij een maatje meer?

One comment

  1. Dat ’t niet goed past, dat ’t vaak grote tenten zijn, je weinig goed doen, je echt moet zoeken, de stoffen vaak van slechte kwaliteit zijn, de winkeldames je niet vriendelijk helpen etc. etc.

    Like

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s