Ziek zijn is gezond

Dit is een titel van een boek over homeopathie, dat ik een paar jaar geleden heb gelezen. Daarna is mijn kijk op gezondheid en homeopathie compleet veranderd. Homeopathie is een fantastische, eeuwenoude en beproefde methode om zieke mensen en dieren blijvend te genezen en gezondheid te bevorderen. Dit wordt door de bestaande gezondheidsinstellingen soms tegen gewerkt maar er zijn steeds meer mensen die de werking van natuurlijke geneeswijze ervaren en prefereren.

ziek zijn is gezond
Mijn ervaring met homeopathie is dat het altijd werkt, niet altijd heel snel, maar vaak heeft het ook een tijd geduurd voordat je lichaam een ziekte opgebouwd heeft. Het mooiste aan deze vorm van genezing vind ik de holistische werking, je bent meer dan alleen lichaam.

Dit boek heeft mijn leven veranderd en sindsdien heb ik een lieve vriendin, auteur van dit boek, erbij gekregen. Judith van Gaalen, heeft mij onlangs bij haar thuis uitgenodigd en  we hebben genoten van wat de natuur ons allemaal te bieden heeft.

collage Homeopathie

Wat is jullie ervaring met homeopathie?

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s