Smokey eyes, perfecte beha en alles over make-up!

Vorige week werd ik helemaal blij van de compacte glossy die in mijn brievenbus lag. Cindy had mij maanden geleden benaderd voor een interview en zij is de eigenaresse van LOOkX, een cosmeticabedrijf van Nederlandse bodem dat in meerdere landen cosmetica levert en veel activiteiten onderneemt zoals een presentatie in Las Vegas of deelnemen aan de grootste beautybeurs ter wereld!
Lookx en Tubino 1aLookx en Tubino 4 a

Ik was dan ook vereerd dat ze een interview met mij in LOOkX magazine wilde plaatsen. In deze handzame glossy lees je hoe je stap voor stap smokey eyes kunt creëren, de tips zijn van niemand minder dan Mart Reker (die o.a. de make-up doet van Doutze Kroes). Je ziet ook foto’s van de laatste fashion trends, sfeermakers voor in huis en veel meer.

Lookx en Tubino2 aLookx en Tubino 3

 

Maar naast mooie plaatjes van make-up van internationale allure, kun je mijn interview lezen, niet alleen gaat het over Tubino maar ook over onze stichting Raguel. Ik wil Cindy graag bedanken voor de ruimte die zij gecreëerd heeft in haar glossy. Elkaar helpen en zonder belang aandacht geven aan een goed doel kan alleen maar uit een goed hart komen.

Lookx en Tubino 6Lookx en Tubino 5

En niet te vergeten, ik ben dol op de make-up van Lookx en deze winter ga ik voor de smokey eyes set, http://www.lookx.nl/

Zelf is Cindy ook fan van Tubino en heeft het model Julietta intens zwart in haar kast hangen, welk model zou jij kiezen?
http://www.tubino.nl/kokerrokken/julietta-intens-zwart.html

Laat weten welk model kokerrok of make-up je aanspreekt en wie weet maak jij kans op een GRATIS workshop van Tubino.

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s