Kerstdiner met voedselbank producten

Terwijl ik mijn mooiste Tubino jurk heb klaargelegd voor de feestdagen gaat mijn kerstgedachte uit aan mensen die het moeilijk hebben en alleen zijn, om wat voor reden dan ook. Soms is contact niet mogelijk vanwege afstand of gewoon vanwege afstand in het hart, of omdat een geliefde niet meer leeft. Of omdat het kerstdiner uit voedselbank producten bestaat. Of ver weg van ons, mensen die lijden onder honger of  kou……….

Daarom ben ik blij met initiatieven voor goede doelen en steuSelma in metallic jurkn ze van harte. Zelf hebben wij ook een stichting waarmee we jongeren helpen met een verstandelijke handicap Stichting Raguel.

Ik wens jullie hele mooie liefdevolle kerstdagen toe en laat het moment de kerst bepalen en niet de materiële dingen. Laat je licht schijnen over de wereld, leef intens en geniet voluit, vergeef en vertrouw jezelf, ook buiten de kerstdagen.

5 comments

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s