Passie stopt niet bij maat 42

Wat je ook gaat doen dit jaar met Valentijn, lekker uit eten, naar de bioscoop of met z’n tweetjes een romantisch diner thuis, laat het zwart in de kast en kies voor de warmste kleur die je kan vinden: rood. De kleur roept veel gevoelens op bij mensen, het is uitdagend, fel, warm, verleidend en spannend. Ontdek jouw passie, voel je sexy en sensueel met de kleur van de liefde, van genot, van verleiding en aardbeien (het liefst bedekt in chocolade).

Ieder jaar samen zijn met je geliefde is een bijzonder jaar en dat mag gevierd worden. We leven in een wereld van mensen, verbintenissen en van ‘houden van’. Maar zeggen we het ook echt elke dag, laten we het zien of denken we het alleen maar? Valentijn is misschien slechts een keer per jaar maar gelukkig betekent dit niet dat we de dagen ervoor of erna minder om elkaar geven. En het is zeker een geweldige gelegenheid om jezelf of je geliefde extra te trakteren.

Om Valentijn te vieren willen wij onze passie voor mooie kleding delen en een speciaal offer uitbrengen op al onze sexy rode rokken en jurken.
De vuurrode Kokerrok van €179 voor slechts €139,- Bekijk special.
De vuurrode Kokerjurk van €198 voor slechts €168,Bekijk special.

Laat je verleiden door de liefde, laat je verleiden door Tubino.

CURVES

Voor veel dames met curves is het lastig om een perfect passende rok of jurk te vinden, speciaal voor deze dames hebben wij de collectie verkrijgbaar tot en met maat 52. Laat je niet weerhouden om te kiezen voor passie als je in de winkel niet verder komt dan maat 42.  Het is ook mogelijk om te kiezen voor andere lengtes of kleuren, neem hiervoor contact op met Tubino.

collage 2

 

Verleidelijke groet,

Gemma Damen, voor Tubino.

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s