Meer vrouw, meer business!

Tijdens de VIP dag van Office heroes heeft Tubino de workshop Meer Vrouw, Meer Business verzorgd. We doen toch allemaal liever zaken met goed uitziende mensen? Stijlvolle, goed geklede vrouwen die weten wat ze willen en daarvoor hoef je niet perse maat 34 te hebben.

Tijdens de workshop hebben de dames tips en tricks gekregen over vrouwelijk kleden maar ook was er gelegenheid om je lichaamsvorm op te laten meten. Want de pasvorm van je kleding is erg belangrijk maar je eigen lichaamsvorm kennen, net zo. Zo weet je je nog slimmer te kleden.

Wil je ook een keer een workshop volgen van Tubino, kijk dan op de website voor de beschikbare data.

Hieronder zie je een foto-impressie van deze dag speciaal voor Very Important Assistants. Op een prachtige locatie was ruimte voor gezelligheid, netwerken, workshops en nog veel meer! Office Heroes is er voor freelance secretaresses, Virtual Assistants, Personal assistants en professional organizers. Zij organiseren meerdere events per jaar.

Vipdag Jellieshoots (3) Vipdag Office Heroes (5) (1024x678) Vipdag Jellieshoots (2)Vipdag Jellieshoots (4)Vipdag Office Heroes (4)   Vipdag Jellieshoots (1)Vipdag Jellieshoots (6)Vipdag Jellieshoots (8)

Op de website van Tubino kun je gratis een stijlgids downloaden, klik hier voor de stijlgids.

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s