Ondernemers en prospects

Woensdag 13 mei hebben we een kleinschalig ondernemers event in de showroom van Tubino, het is de bedoeling dat er alleen ondernemers en klanten komen die oprechte interesse hebben in elkaars diensten en producten. We verwachten alleen ondernemers die elkaar zullen stimuleren in het vinden van klanten en de intentie hebben  om bij elkaar te shoppen.

Bedrijfsfilm

Eenmalig zal Goran korte bedrijfsfilmpjes verzorgen. Een bedrijfsfilm is een ideale manier om kort en krachtig te laten zien wat jouw onderneming biedt. Dit is een eenmalige service van Goran, omdat hij jullie graag laat zien hoe krachtig een bedrijfsvideo kan werken voor je bedrijf. Wil je hier gebruik van maken, meld je dan aan en zet er bij bedrijfsfilm, er is beperkte plek voor deelname.

Er is veel  interesse in dit evenement en daarom ga ik het waarschijnlijk maandelijks doen. Graag nodig ik je uit om te komen kijken of het ook ets voor jou is voor een volgende keer . Het is gratis en waardevol als je er actie aan plakt. Natuurlijk is er een hapje en drankje en parkeren is ook gratis!

Graag hoor ik van je of je komt?
flyer 3

Wil je meer weten over de deelnemers, klik dan hier.

Wil je je opgeven voor het event, klik hier

Wil je een volgende erbij zijn stuur dan een mail naar info@tubino.nl

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s