Een oase van rust, heerlijk eten en zen! 

Vandaag heb ik met Tubino de Donnadag bezocht die werd gehouden in de Beeldentuin Maastricht-Heerdeberg.

De dames in het zuiden zijn stijlvol en geven veel om hun verzorging dus ik voelde mij daar direct op mijn gemak. Maar al gauw ontdekte ik dat ik in een oase van rust terechtgekomen was met veel meer dan ik verwachtte.

 

Ook heb ik Michelle ontmoet, een blogger waar we nog veelvan zullen horen, heeft een gave blog. (Foto Denise Linden).

 Astrid Schiepers en Claudia Troilo zijn echte zaken vrouwen en zijn onder andere oprichter van Donna Di Oggi waar je businessclasses kunt volgen. Vandaag waren er ook diverse lezingen waar ik weer veel geleerd heb.  (Foto Denise Linden).

Al snel werd ik gastvrij ontvangen door Jose de Goede, eigenaar en bedenker van de beeldentuin. Zij heeft als ondernemer met een missie heel veel indruk op mij gemaakt.  (Foto Denise Linden).

 
Ze heeft ervoor gezorgd dat naast lekker en bewust eten, kunst, natuur en een goed doel bij elkaar komen in haar business. 

   
  

   

 

Het heet Landgoed de Heerdeberg, en op sommige dagen is er een streekmarkt met biologische producten  van en door jonge ondernemers, een buiten theater, een worstenmakerij, een boerderijwinkel, kortom alles wat met gezond, eerlijk en vooral terug naar onze roots. Zij heeft de tijd als het ware 50 jaar teruggedraaid naar zoals het was in Limburg. 
   
    

 (Foto Denise Linden).  

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s