Photo Diary Tuscany

Graag neem ik jullie mee op reis naar Toscane, land van melk en honig maar vooral van stijl!  Gaan jullie mee? 

Dag 1

We zijn heel vroeg op pad met de auto richting Italie, Nederland meegerekend hebben we door 6 landen gereisd op 1 dag! Onderweg springt Zwitserland eruit met de mooiste bergen.  

Na 12 uur rijden zijn we aangekomen in Saronno, Italie om te overnachten. Het hotel is mooi maar wat zakelijk, prima en goed verzorgd voor één nacht. 
Hotel Milan is een groot en nieuw hotel, de sfeer zoeken we op in het centrum van deze stad.  De temperatuur is rond de 28 graden en met een beetje lopen voelt het al snel te warm. Ik vind het best lastig om met deze temperaturen leuk en luchtig gekleed te gaan. Het wordt snel strand-achtig met een korte broek maar voor een avondje pizza eten zonder poespas, had ik ook geen zin in mijn mooiste jurk met deze hitte.  
Saronno is bekend om de bitterkoekjes (amaretti) en door de likeur Amaretto di Saronno. De stad heeft een klein historisch centrum met een aantal bezienswaardige gebouwen waaronder de kerk San Francesco.  saronno italie 
Hoewel de stad voor een zondag lekker druk is viel het niet mee om een echte trattoria te vinden. Er waren wel veel bars met apertiefjes en winkels met lekker ijs! 

Maar eenmaal buiten het centrum hebben we genoten van een echte Italiaanse pizza met dunne bodem en heerlijk glas wijn. 

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s