Is het niet te strak? 

Toen ik nog mijn koffer aan het inpakken was dacht ik wel drie keer na over mijn vakantie kleding. Was het niet te kort, was het niet te strak voor mijn leeftijd, was het niet te dit of dat. Maar eenmaal aangekomen in Italië kon ik met een gerust hart alles dragen, want hier is het de normaalste zaak van de wereld dat je vrouw bent en er dus graag elegant en sensueel uitziet. Niemand vraagt: ga je uit? Als je in plaats van een rugtas je chique tas draagt.

  
Jong of oud, met of zonder buikje, op het strand draag je een bikini, het liefst in felle kleuren en mooie stiksels. Je ziet aan deze vrouwen dat ze met veel plezier dragen wat ze dragen, dat maakt de leeftijd of maat ondergeschikt aan het geheel. Van oma tot kleinkind kiezen ze voor felle kleuren en hippe items. Maar eenmaal in de stad maakt strandkleding plaats voor luchtige stijlvolle kleding. In tegenstelling tot sommige toeristen die de hele dag doorbrengen in strandlook.

Style is a way of life
Stijl is in Italië a way of life en niet iets waar je moeite voor moet doen of waar je een bepaalde leeftijd of budget voor moet hebben. En dat is precies de reden waarom ik zo verknocht ben aan dit land.
  
 

Daar stond ik dan met mijn meetlint

Complimenten krijgen is altijd leuk, maar complimenten krijgen van Italianen voor je kledingstijl is echt veel leuker! Ik had mij na een heerlijke dag op het strand helemaal klaar gemaakt voor het diner. Ik trok mijn Tubino jurk aan met blauwe barok dessin met fel gele pumps en een fel geel tasje.

  
 Jurk Tubino Barok Dessin

Tijdens ons aperitief kreeg ik al snel complimenten van een Italiaanse dame en zij vroeg mij waar ik mijn jurk had gekocht. Ik vertelde dat het mijn eigen ontwerp is en mijn bedrijfsnaam Tubino is (dat betekent in het Italiaans kokerrok / kokerjurk). Maar de betekenis van Tubino hoefde ik haar niet uit te leggen. Gecharmeerd van de jurk en de naam vroeg ze hoe ze dat kon kopen. En daar stond ik dan met mijn meetlint (heb ik standaard in mijn tasje zitten) in het restaurant deze stijlvolle dame op te meten en de eerste Italiaanse Tubino klant is een feit!

Profiteer nu

Deze stof met barok dessin is tijdelijk verkrijgbaar, graag geef ik jou ook de kans geven om deze prachtige jurk te scoren met 10% korting, deze actie is geldig tot en met 30 september 2015. 

Bekijk deze jurk hier, de standaard maat gaat tot 48, maatwerk is mogelijk naar grotere maten.

Vraag een stof staal op als je eerst wilt zien/voelen hoe deze prachtige stof er uit ziet. Dat kan door een mail te sturen en bij het onderwerp te melden stofstaal navy barok. Tevens is deze jurk ook te verkrijgen in rood. Of kom vrijblijvend naar de showroom om de jurk te bekijken en te passen.

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s