3 tips om je stijl te bepalen

Stijl zegt niets over mode maar alles over jou!

Als ik mijn klanten vraag wat ze het liefst willen bereiken in hun uitstraling of kleding, dan zeggen ze heel vaak : ‘een eigen stijl.”  Er is veel aanbod in de winkels, er zijn veel trends maar hoe zorg jij dat het aanbod ook past bij wie jij bent?

Burgundy trendTrends voor de herfstruit rok

Ook al krijg je zin om direct de nieuwste trends te shoppen, is het beter om eerst te checken of het je figuur flatteert en of het goed past bij je persoonlijkheid. De trends die op dit moment in zijn kun je vertalen naar je persoonlijke stijl, maar hoe doe je dat?

3 onmisbare tips om je eigen stijl te creëren.

Om modieus en trendy te zijn zonder dat je je eigen identiteit verliest kun je rekening houden met de volgende drie elementen:

  1. Persoonlijke kleuren, weet welke kleuren je laten stralen, los van de mode. Bij broeken en rokken is dat minder belangrijk maar bij tops of blouses kun je rekening houden met je huidskleur.
  2. Lichaamsvorm, weet welke lichaamsvorm je hebt om te bepalen wat je flatteert. Lichte kleuren ogen groter en donkere kleuren lijken groter.
  3. Authentieke stijl, ben je een sportief persoon of juist romantisch, ken je voorkeursstijl en kies daar de trends bij. Mix verschillende stijlen met elkaar om te voorkomen dat je persoonlijke stijl verandert. Bijvoorbeeld sneakers onder een klassiek jurkje is trendy maar toch chic.

Mocht je meer hulp willen hebben bij het bepalen van je eigen persoonlijke stijl dan kun je ook deelnemen aan de Workshop Find Your Own Style.

Find Your Own Style

De eerstvolgende workshop is op maandag 28 september en staat los van de collectie van Tubino. Tijdens deze workshop leer je door middel van professionele coach Anouk en  kleur- en figuuranalyse van Selma je persoonlijke stijl ontdekken. Geef je snel op want er zijn maar 2 plekken beschikbaar. Klik hier voor meer informatie over de aanmelding.

Hier zie je een impressie van een eerdere workshop.

Stijlvolle groet

Selma Duinkerken | TUBINO

One comment

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s