Find Your Own Style

Find Your Own Style Workshop

Lieve stijl liefhebbers,

Gisteravond op maandag 28 september heb ik de stijlworkshop gevolgd Find Your Own Style, dat werd gegeven door Selma en Anouk samen. Hieronder geef ik jullie een kijkje op deze avond.

Coaching game.

Om half 7 kwamen de vrouwen naar binnen lopen en werden ze verwelkomd met wat een drankje. We zijn begonnen met het coaching gedeelte van Anouk. Er lagen allemaal kaarten op tafel die waren omgedraaid zodat je niet kon zien wat er op de kaart stond. Iedereen mocht een kaart pakken en vervolgens mocht je de kaart omdraaien en er zelf naar kijken. Je zag een afbeelding en het kan van alles zijn. Een kind, een bloem een stoeptegel echt van alles wat je je kan bedenken. Anouk stelde vragen die je voor jezelf kon beantwoorden vanuit de kaart en uiteindelijk deelde je die antwoorden met de groep.

12053284_977896238940037_747036154_n

Door de kaarten en de vragen kwam je erg dichtbij jezelf en kreeg je inzicht. Het was een eye-opener, voor sommigen
werden vragen beantwoord wat ze nog niet wisten van zichzelf. Voor anderen was er een oplossing voor een probleem gevonden van zichzelf en voor sommigen was het iets bekijken op een manier hoe ze iets nog niet hadden gezien.

We hebben deze opdracht drie keer herhaald en iedere keer pakte je een kaart die toch dichter bij jezelf stond dan je zelf had gedacht. Je eerste indruk van een kaart kan zijn: Dit ben ik niet of dit past niet bij mij en uiteindelijk staat de kaart veel dichterbij je dan je zelf had gedacht.

12033582_977896028940058_1351763734_n

 

Persoonlijke kleding stijl

Na dit onderdeel zijn we verder gegaan en kregen  we een presentatie van Selma. Zij legt heel mooi uit dat je moet dragen waar jij je goed bij voelt en wat bij jou past. Gebruik niet de mode kleuren of de kleding die in de mode is. Maar kijk naar jouw lichaamsvorm. En naar jouw huidskleur. Wat past bij mijn vorm? Wat past bij mijn huidskleur? En gaf ze wat tips wat je zeker moet uitproberen!

12071418_977896038940057_1711290678_n

Daarna heeft iedereen een kleuranalyse gehad waarbij kleurdoeken werden gebruikt en heeft iedereen een vormanalyse gekregen door het opmeten van het lichaam. Waardoor iedereen wist wat zijn lichaamsvorm en kleuren waren. Heb je een X – vorm, V- vorm,  A-vorm, O-vorm,
of toch een H-vorm. Zijn jouw kleuren warm of toch koel? Ben jij winter, lente, zomer of herfst? Wat past bij jou? Vervolgens konden we vanuit de kleur en vormanalyse kleding advies geven. In een persoonlijke stijlmap hebben de deelnemers het advies mee kunnen nemen om thuis verder te experimenteren met de inzichten van deze avond.

12064215_977896052273389_1648526529_n

Er zullen nog veel meer workshops volgen. Ook op de hoogte blijven van onze workshops? Meld je aan via de nieuwsbrief!

Liefs Claire de stagiaire van Tubino.

One comment

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s