Oranje jurk Tubino

Fotoshoot in horror hotel

En paar maanden geleden hebben we voor Tubino een fotoshoot gehouden in een artistiek en ietwat mysterieus gebouw. Het was een van de sjieke buurten van Rotterdam maar het gebouw zelf was ietwat vervallen, daarom werd het gekscherend ook een “horror hotel” genoemd. Deze shoot was gepland met Goran van Le Caviar Photography en Goran is een fantastische filmer en acteur maar bovenal een geweldige gastheer.

Photoshoot Tubino and Le Caviar Photography Photoshoot Tubino and Le Caviar Photography

Geweldige gastheer

Goran heeft ons de hele dag voorzien van hapjes en drankjes en zorgde dat we ons gemakkelijk voelden en  tussendoor heeft hij ook nog fotos geschoten! Ik heb met zoveel plezier gewerkt met Goran en kijk uit naar een volgende opname.

Photoshoot Tubino and Le Caviar Photography Photoshoot Tubino and Le Caviar Photography

Photoshoot Tubino and Le Caviar Photography Photoshoot Tubino and Le Caviar Photography

Model

Ons model is Elles Commandeur, hoewel zij voor het eerst voor een professionele camera stond, was ze een topmodel. Ze heeft de hele dag met een echte lach voor de camera gestaan, ze is mooi, lief en intelligent!

Photoshoot Tubino and Le Caviar Photography Photoshoot Tubino and Le Caviar Photography Photoshoot Tubino and Le Caviar Photography

We hebben veel moeten verschuiven in verband met het licht in de ruimte, maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen.

Nieuwe ruimte

Vandaag hoorde ik dat het “horrorhotel “is verkocht dus Goran is op zoek naar een nieuwe ruimte. Graag wil ik hem en Ellis bedanken voor deze prachtige fotoshoot waar ik zelf maar deels bij kon zijn in verband met een ziek familielid.

Graag laat ik jullie enkele fotos zien met het eindresultaat, aan de bewerking heeft Cansu meegewerkt, zij heeft een eigen t-shirt merk opgezet, Zwoel en gaat naar  het AMFI.

Wil je een keer een photoshoot boeken bij Goran, kijk dan op zijn website, hij is flexibel, klantgericht en heeft vooral veel humor en fun!

One comment

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s