Zo combineer je burgundy

De herfst is duidelijk aanwezig, de bladeren vallen van de bomen en het is alweer een stuk kouder. Dus haal die dikke wollige truien maar weer uit de kast en stop de zomer rokken en jurken maar weer in de kast.

Maar niet de burgundy kleurige kokerrok! Deze kleur is perfect voor de herfst/winter, door de warme kleur zal niemand onopgemerkt voorbij lopen. Wees niet bang dat deze prachtige kleur moeilijk te combineren valt, het past bij veel meer kleuren dan je denkt.

Of je er een rok, broek of top van hebt maakt niet uit want de inspiratie die wij je laten zien kun je toepassen op elk item. Hieronder hebben we 5 looks samengesteld, kijk mee hoe je deze warme kleur in diverse stijlen kunt dragen en profiteer van de speciale actie bij Tubino.

Comfy chic

Combineer de Burgundy kokerrok met een camel kleurige warme trui, comfortabel kan ook heel chic! Om je look perfect af te maken draag je daar nude kleurige pumps of laarsjes onder.

Burgundy kokerrok

Foto via Pinterest/glamour.com

Zakelijk warm

Kies voor een sophisticated zakelijke look, vergeet je wollen vest niet op koude dagen. De kleur navy staat bijzonder chic op deze dieprode kleur. Klik hier voor meer informatie over deze kokerrok van Tubino. Weet je dat deze kleur ook ideaal is voor grotere maten? de kleur heeft een dekkende maar chicque uitstraling en bij Tubino kun je deze rok ook op maat laten maken. Dan weet je zeker dat je stralend voor dag kunt komen, prive of zakelijk.

Smart Business Look

Combineer de burgundy rok met tijdloos zwart wit voor een zakelijke look.

Burgundy kokerrok 4

Foto via pinterest/cuteandlittle.com

Feestelijk

Met een glittertop op je leatherlook burgundy kokerrok creëer  je een mooie feestelijke look voor de komende feestdagen. Bekijk hier alle inspiratie looks voor dit model.

Burgundy kokerrok feestelijk

Foto via pinterest/ net-aporter.com

Stoer en chic

Met de chique burgundy kokerrok tover je een stoere look door het combineren met legerkleurige jas of laarzen.

Burgundy kokerrok zakelijk

In de maand oktober hebben wij een speciale actie! Zo kun jij er deze herfst/ winter een prachtige kokerrok scoren waarmee je ook met de feestdagen er fantastisch uit zal zien! Of je maat 34 hebt of 52 jen bent welkom in de showroom om je vrijblijvend te laten informeren, de stoffen te voelen en de kleuren te bekijken.

One comment

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s