Heb jij al melkflessen?

We hebben de zomer achter ons gelaten maar het is ook nog niet volop winter. Omdat ik vaak rokjes en jurkjes draag probeer ik mijn benen zo bruin mogelijk te houden, ook als ik een panty aan heb. Een zonnebank is niets voor mij en eerlijk gezegd maak ik ook geen tijd om naar een tanningstudio te gaan.

Mijn redding is een selftanner, dan bedoel ik niet de tubes die direct een bruine kleur afgeven waar je oranje handen van krijgt. Een paar maanden geleden heb ik Eco Tan ontdekt,  crème zonder kleur die geleidelijk aan je huid kleurt.

 Organic tan zelfbruiner

Veilig

Ook gebruik ik het liefst natuurlijke of biologische producten maar dan moeten ze wel werken.  Deze crème is 100% natuurlijk en geeft mij niet alleen een kleurtje maar ook een goed gevoel bij het gebruik. Het is uitgevonden door Sonya Driver, zij heeft er alles aan gedaan om een veilige zonloze tanning alternatief te ontwikkelen nadat haar zus werd gediagnosticeerd met een huidziekte op slechts dertig jaar oud.

 

Me-time

Iedere dag gebruik ik bodylotion of kokosolie voor mijn huid en twee keer per week scrub ik. Dat is voor mij een me-time waarmee ik de dag goed kan beginnen. Op de dagen dat ik scrub vervang ik de bodylotion door Eco Tan zelfbruiner. De zelfbruiner hydrateert en kleurt mooi egaal. Mijn huid voelt zacht en gevoed. Heerlijk!

 Organic tan zelfbruiner

UV

Als je stopt  met smeren is de kleur binnen een paar dagen verdwenen. De crème beschermt niet tegen UV-straling, vergeet dus niet bescherming te gebruiken als je naar buiten gaat. Maar als ik zo naar buiten kijk, zul je nog geen uv bescherming nodig hebben.

De kleur

Het fijne aan deze crème is dat het je eigen huidskleur meer doet opleven in plaats van dat je vlekken krijgt of een onnatuurlijke kleur. Het geeft niet af en je kunt je snel aankleden. Zolang de temperaturen het toelaten draag ik het liefst geen panty, dankzij deze crème kan ik mijn kleur redelijk goed behouden. Volgende keer gaat mijn blog over pantys want  in Nederland kun je in de wintermaanden niet zonder!

bruine benen

De crème is online te bestellen bij Censz.nl  maar in de showroom van Tubino kun je het testen en of bestellen.

Ik ben erg benieuwd hoe jullie de benen bruin houden?

 

Stijlvolle groet,

Selma

2 comments

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s