5 manieren om je kokerrok winters te stijlen

De kokerrok blijft een makkelijk te combineren item, zo kun je in een kokerrok direct van je werk door naar een feestje,  maar is ook heel goed te stijlen in de koudere seizoenen zoals nu.

Hier zie je de kokerrok Julietta in een romantisch kant dessin. Maaike heeft dit gecombineerd met een sexy topje en een warme, wollen vest.  Zo ben je verzekerd van een romantische kerst en kun je je rokje daarna ook nog vaak dragen.

Je hoeft alleen maar een paar laarsjes en een warme trui te pakken om gekleed en stijlvol de kou te trotseren. Voeg er een statement ketting bij en je bent klaar voor een date of party.

 

Niet alleen ben je bestand tegen de kou maar ook buikjes worden hiermee gecamoufleerd.

Kijk wel uit met enkellaarsjes als je niet al te lange benen hebt,  deze kunnen je benen korter laten lijken,  draag je laarsjes altijd met dezelfde kleur panty zodat de kleur doorloopt.

 

De kokerrok is ook sportief te dragen met een warme trui en sneakers eronder, in de winter is het fijn om een dikkere panty te dragen.

Hier zie je nog 3 manieren om de kokerrok Julietta met kant dessin te combineren.

Wil je een kokerrok die goed past en helemaal in je eigen lengte gemaakt wordt, kom dan vrijblijvend kijken in de showroom van Tubino. Of wil je deze stof zien/voelen vraag dan een stofstaal op door te mailen naar info@tubino.nl met vermelding van stofstaal kant dessin.

 

De getalenteerde fashionblogger Michelle laat jullie hier zien hoe je deze kokerrok winters en sportief kunt stijlen, neem een kijkje op haar website www.stulina.com.

One comment

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s