Extase: stoute verlangens en wilde fantasieën van 10 leukste schrijfsters van Nederland

De wildste fantasieën van Halina Reijn, Georgina Verbaan, Susan Smit, Heleen van Royen, Daphne Deckers, Myrthe van der Meer, Milou van der Wil, Patricia Snel, Chantal van Gastel en Sophie van der Stap  zijn in één boek samengekomen: Extase!

En ik kan je verklappen: Vergeet fifty shades of grey als je wilt lezen over onweerstaanbare erotiek! Verhalen die goed geschreven zijn zonder taboe met als doel de lezers te prikkelen, blozen of laten lachen.

Dat ik fan ben van Heleen van Royen en Susan Smit wisten jullie al maar als ik Halina Reijn en Georgina Verbaan hoor over het boek, krijg ik het warm…. Kijk maar mee in deze aflevering van Shownieuws.

Wil je je zelf of iemand anders een speciaal cadeau geven, bestel dan het boek hier.

Erotiek zit in ons allemaal en het is eerder een mindset dan de situatie eromheen. Daar helpt een spannend boek bij of de juiste kleding. Over het algemeen is er weinig sexiness te zien in het straatbeeld in Nederland, daarom ben ik vereerd dat Heleen een vuurrode rok van Tubino heeft  aangeschaft en sinds kort is Susan Smit ook blij met haar leatherlook kokerrok die op maat gemaakt is.

Heleen van Royen en Susan Smit in Tubino

Weet dat de perfecte kokerrok en jurk die altijd past, echt bestaat! Neem gerust een kijkje op de site van Tubino. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je deze stoffen zien/voelen? Vraag dan een stofstaal op door te mailen naar info@tubino.nl. Vermeld dan de stofnaam erbij zoals vermeld in de productbeschrijving. Of kom vrijblijvend naar de showroom in Amsterdam.

Stijlvolle groet,

Selma | TUBINO

 

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s