van powerchicks tot black beautys

Van blonde powerchicks tot black beautys

Wat is eigenlijk kracht on tour? Kracht on Tour is een initiatief van de overheid om vrouwen te stimuleren in financiele onafhankekijkheid. Waarom ? omdat er in Nederland nog te veel vrouwen financieel afhankelijk zijn van anderen. Hoe kun je vrij zijn als je geen eigen financiele middelen hebt?! Tijdens deze finale zijn er veel workshops gegeven en waren er veel inspirerende en bemoedigende verhalen van krachtige vrouwen. Lees maar mee.

Workshop Dromen voor Beginners met Kirsten van den Hul

Ze is een  blonde powerchick die niet terugdeinst voor verandering of vernieuwing, voor mij is zij een echte vrouwenvertegenwoordiger  met pit. Ze presenteert, schrijft, adviseert en inspireert op alle vlakken van emancipatie en vooruitgang van vrouwen.

Kracht ont Tour 27 nov (31)

Ik heb met veel plezier de workshop van Kirsten bijgewoond, het was een interactieve workshop waarbij je met andere deelnemers je dromen en doelen kon bespreken. Ik had een hele innemende en super vriendelijke oudere dame tegenover mij, niet wetende dat zij de moeder van Kirsten, Lucie Harkema  was!

Kracht ont Tour 27 nov (29)

Foto: Magazine Kracht On Tour

Ze vertelde haar dromen en doelen en zij raakte mij.  Deze bijzondere vrouw maakte veel indruk op mij omdat ze met veel inlevingsvermogen en recht vanuit haart vertelde dat ze zich zorgen maakte om de haat en geweld in de wereld. Dat was een intens moment voor ons beide.

Kirsten liep rond in de zaal en stelde vragen aan de deelnemers. Het mooiste vond ik dat ze mij en mijn nichtje Ozlem nog herkende van ons vorige bezoek aan Kracht on Tour ! Ze vertelde dat ze ons nog herinnerde van de mooie rokken en jurken van Tubino.  Dat is nog eens compliment van deze powerchick !  Zelf had ze een knal roze jurk aan met comfy sneakers eronder en  ondanks haar korte, blonde kapsel ziet ze er super vrouwelijk en stijlvol uit.

Kirsten heeft het boek  Shevoluiton geschreven, neem een kijkje op haar website The Changeagent.

Annemarie van Gaal

Is voor mij hét voorbeeld van klein beginnen, groot denken! Deze vrouw inspireert mij elke keer weer en is een rolmodel voor heel veel ondernemende vrouwen. Het is altijd een feest om haar te horen spreken, ze heeft ook veel nuttige boeken geschreven, kijk maar eens op haar website.

Magazine van Kracht on Tour met Annemarie van Gaal op de cover

Magazine van Kracht on Tour

Koningin Maxima

En dan onze koningin Maxima, vanaf het moment dat ze binnenliep, is de zaal vol bewondering en verwondering naar haar aan het kijken, het is onmogelijk om je ogen van haar af te houden. Ze heeft het magazine van Kracht On Tour in ontvangst genomen, zij steunt de financiële zelfstandigheid van vrouwen.

Koningin Maxima komt naar Kracht on Tour Grande Finale

Foto : Rovana Jaharia. Koningin Maxima komt naar Kracht on Tour.

Cultuurbom!

Kizzy heeft een prachtig gedicht/lied geschreven over supervrouwen, daar heeft zij de hele zaal mee los gekregen. Een kleurrijke zangeres, actrice,spreekster en inspirator!

Verder heb ik veel mooie en inspirerende vrouwen ontmoet en gesproken, zoals Carola Pavlik, binnenkort meer over deze prachtige vrouw!

Carola Pavlik en Selma tijdens Kracht on Tour

Lol met Carola Pavlik

Nieuwe ontmoetingen en waardevolle contacten, Ik ben gek op mijn klanten maar als ik ze ook nog tegenkom op events, dan is het helemaal een feest. Nesrin en Rovana, Sonya Dias en Ozlem.

Ontmoetingen tijdens de borrel van Kracht on Tour

Borrel van Kracht on Tour

Borrel van Kracht on Tour

Borrel van Kracht on Tour

 

Joke Smit Prijs

Dit jaar is de Joke Smit prijs uitgereikt aan Vreneli Stadelmaier, de schrijfster van Fuck die onzekerheid.

Hapjes en drankjes

Laten we vooral de hapjes en drankjes niet vergeten te vermelden, het was smullen van gezonde en heerlijke hapjes!

lunch tijdens kracht on tour

 

Wil jij op de hoogte blijven van evenementen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

 

Stijlvolle groet,

Selma Duinkerken

TUBINO

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s