9 Tips om alles te weten over panty’s

In de wintermaanden wordt er op volop gekozen voor pantys en/of kousen, zeker tijdens de feestdagen is het een must om mooie pantys of kousen te dragen. Ze bedekken alles maar verhullen eigenlijk niet veel.

Hieronder hebben wij 9 panty’s op een rijtje gezet.

Visnet panty: Kan snel ordinair lijken maar hoeft niet. Als je kiest voor de fijne variant van de visnet panty en combineert het met een classy jurkje en haarstijl dan zorg je voor een spannende maar ingetogen look.

Panty netpanty

Foto : Pinterest

 

De naadpanty : Icoon van aan panty en gaat nooit uit de mode, heel sexy maar ook niet geschikt naar kantoor, draag haar bij voorkeur onder strakke, mooi aansluitende jurken en rokken.

 

Gekleurde panty : Liever geen Ikea kleuren (geel en blauw, oranje) tenzij je 13 bent. Helaas zie je nog veel vrouwen met te felle panty’s lopen waarin ze niet op hun best uitkomen. Vooral felle kleuren laten je benen dikker lijken en als je perse een kleur wil kies dan voor diepe kleuren als antraciet, chocoladebruin.

gekleurde pantys.png

 

Patroontjes panty

Kan heel speels zijn en je outfit net een beetje pit geven. Maar voor kantoor liever geen patroontjes en vrouwen met dikke benen kunnen beter kiezen voor strepen in de lengte. Als je je benen dikker wil laten lijken, kies dan voor cirkels of bredere patronen.

panty patronen

 

Zwarte panty

Is nog altijd de meest gedragen panty, maar nog te vaak in hoge deniers, een 50 of 60 denier onder je chique jurk is echt te dik. Zwarte panty’s met hele lichte schoenen zijn ook niet flatteus. Bewaar die zwarte pumps voor bij een donkere panty en draag een lichtere kleur schoenen bij een lichte panty.

zwart

Nude panty

Een huidkleurige panty is weer terug, maar wel opletten dat je bijna niet ziet dat je een panty draagt, dat is de kunst. Neem geen te donkere kleur, maar een kleur die heel dicht bij je eigen huidskleur ligt.

nudepanty

Hold ups

Sommige vrouwen dragen het zowel in de zomer als winter maar andere vrouwen vinden het maar niets. Ideaal als je niet van panty’s houdt en super sexy! Pas op met bodylotion anders zakken ze af. Je kunt ook kiezen voor jarretels.

 

 

Panty handschoenen

Heb je mooie ragfijne panty’s of hold-ups en wil je ladders voorkomen dan kun je ervoor kiezen om pantyhandschoenen te dragen bij het aantrekken.

pantyhandschoenen

Tubino geeft een paar weg, deel deze blog op social media en maak kans op deze handschoenen.

4 comments

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s