Wat is probiotica eigenlijk?

Na een leuk gesprek over stijl, mode en gezondheid heeft Marion de Vries mij gevraagd om de Probiotica van Beyuna te testen.

Beyuna
Marion is arbeidsmarkt communicatie manager en is enthousiast over de voedingssupplementen van Beyuna. Gelukkig ben ik gezond en gebruik geen medicijnen maar dit product heb ik met getest omdat ik benieuwd was naar het restulaat.
Beyuna 1

Gezondheid
We weten allemaal hoe belangrijk een gezonde levensstijl en gezonde voeding zijn. Maar we weten niet allemaal dat we via de voeding niet altijd de juiste hoeveelheden vitaminen, sporenelementen en mineralen binnen krijgen.

Mijn persoonlijke ervaring is dat ik onder normale omstandigheden geen aanvulling nodig heb, maar wel als ik een stressvolle periode meemaak of minder gezond eet. Hoewel ik mij goed voel heb ik een maand lang deze probiotica preventief ingenomen en deel mijn ervaringen met jullie.

Maar wat is probiotica eigenlijk?
Het zijn gewoon bacteriën, maar wel de goede, die in verschillende producten zitten zoals yoghurt, melkdrankjes of  supplementen.

Beyuna probiotica 1

Ze zorgen voor een goede werking van de darmen en helpen bij de ontwikkeling van je immuunsysteem. Daardoor helpen ze je te beschermen tegen ziektes. Maar nergens kun je hier wetenschappelijk bewijs voor vinden.  Omdat ik ook in homeopathie en alternatieve geneeskunde geloof, hecht  ik persoonlijk minder belang aan wetenschappelijk bewijs. Mijn idee is dat de medicijnindustrie voor een groot deel bepaalt waar wel of geen onderzoek naar uit gaat.

Gebruik
Het product is makkelijk en prettig in gebruik. Je doet in de ochtend 1 afgestreken lepel in water en na het roeren kun je het innemen.

De smaak is aangenaam en zacht en je hebt het gevoel dat je een frisse yoghurt drank inneemt.

Er zijn veel merken die Probiotica verkopen maar waar Beyuna zich in onderscheid is dat dit product op een unieke manier is bewerkt, zodat het in goede staat de maag passeert. De speciale techniek waarmee dit gebeurt is ontdekt en ontworpen door de onderzoekers van Winclove, 100% Nederlands bedrijf. Kijk mee naar het filmpje.

Conclusie:
Een aangenaam en hoogwaardig product die ik tijdelijk zou kunnen gebruiken bij een opkomende griep of een tijdelijke dip, voor de rest gezond eten regelmatig bewegen.  Als je de Probiotics ook een keer wil proberen kun je het product online bestellen op de website. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen met probiotica??

Een gezonde groet,

Selma Duinkerken, TUBINO

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s