Ga jij de volgende keer mee naar MB FashionWeek?

In januari en in juli kan je niet om Mercedes-Benz FashionWeek heen en barst het modefeest los op het Westergasterrein in Amsterdam. Wat veel mensen niet weten is dat Mercedes-Benz FashionWeek ook een programma heeft op diverse culturele locaties in de stad. Op 15 januari heb ik samen met mijn assistente Claire, twee shows bezocht. Op zo een avond willen we er op ons best uitzien, make-up, haar en kleding is voor ons net zo belangrijk als de shows die we gaan bezoeken. Dat ik vergeten ben mijn mascara op te brengen, heb ik jullie eigenlijk nu niet verteld 😉 Gelukkig zie je dat niet op deze foto Team Peter Stigter.

Lookx Make-up
Mijn basis make-up is van Lookx en heb daarbij gekozen voor een diepgroene oogschaduw van Lookx en een felrode lipstick, want op de foto’s, zeker met avondlicht is make-up wat matter.

Haarstijl
Om volume te creëren heb ik  veel haarspray gebruikt onder de eerste laag, natuurlijk zorgt haarspray ook voor een mooie glans op je haar.
Haar en makeup (1).jpg

Dress
Mijn kokerjurk is van Tubino en op maat gemaakt. De stof heeft stretch dus het draagt erg makkelijk en heeft een glamorous uitstraling.  Om te zorgen voor een egaal en glad resultaat heb ik gekozen voor een mooi shapewear top onder mijn jurk. Claire draagt hier een Tubino kokerrok, heel hip gecombineerd met een tartan blouse, bekijk haar blog hier. Om het geheel af te maken draag ik een statement armband van Disfruta.nu

 

Fashion Show Two Legged Creatures
Een wat ongemakkelijke, maar intrigerende show waarbij de modellen eerst door een bak met rode verf stapten, hierdoor ontstond een bloedige”rij aan voetafdrukken. Het was soms wat gevaarlijk omdat het erg glad was, maar de modellen hebben fantastisch gelopen, chapeau  voor deze jonge dames! Bekijk hier het filmpje van de show.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Celebs
Tijdens de FashionWeek is er een grote kans dat je grote namen tegenkomt in de modewereld zoals Fred van Leer, maar een aangename ontmoeting was met de getalenteerde Nederlandse schrijsters Susan Smit en Marion Pauw. Met gepaste trots kan ik vertellen dat Susan Smit al fan is van Tubino, zij heeft een Burgundy in haar kast hangen.

 

Fashion show Said Mahrouf
De Marokkaanse ontwerper Said Mahrouf showde zijn collectie tijdens de fashion week, hij is opgegroeid in Amsterdam en zijn studio/atelier is gevestigd in Casablanca en vindt het een verrijking tussen beide culturen te leven. Dat is ook te zien in zijn prachtige collectie.
Bekijk hier het filmpje van de show.

De collectie was zeer vrouwelijk, elegante creaties met veel draperieën en prachtige silhouetten van zijde stoffen. Mooie warme kleuren van de collectie met veel motieven laten je in gedachten struinen in de straten van verre warme oorden.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Lekkers
We houden allebei van Sushi en hebben onze dorst gelest met water uit smaakvolle bidons  van Mercedes Benz, waarvan een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat.

MBFWA Hapj en Drankje.jpg

Wil jij de volgende keer mee? wij gaan twee tickets weggeven voor de Fashion Week in juli, deel dit artikel en stuur en mail naar info@tubino.nl met vermelding van FashionWeek tickets.

Stijlvolle groet

Selma, TUBINO

2 comments

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s