Is Dit Alles? maak je jeugddroom waar met BNN-VARA!

BNN-VARA zoekt kandidaten voor een nieuw programma en jij kan je jeugdroom waarmaken.

Er komt bij velen een moment in het leven dat je jezelf de vraag stelt Is Dit Alles?’ Bijvoorbeeld een accountant die eigenlijk patissier had willen worden. Of een medewerker van het UWV die eigenlijk een diepgewortelde jeugddroom had om cabaretier te worden. Naar die personen zijn we op zoek!  Misschien komt u weleens iemand tegen die eigenlijk kaasmaker, politieagent of dolfijnentrainer had willen zijn? Het zijn maar voorbeelden! Alles kan, alles mag.

Ons doel middels dit programma: die ultieme jeugddroom alsnog verwezenlijken. Wil jij je beste vriend(in), collega of bijvoorbeeld familielid opgeven? En is hij/zij tussen de 30 en 50 jaar oud? Doe dit dan via http://isditalles.bnn.nl


Verspreid dit bericht onder je netwerk/familie/omgeving. Of vraag rond, want misschien kent u niet direct iemand.. maar uw beste vriend(in) of collega wel want hoe meer mensen hun jeugddroom waar kunnen maken, hoe beter! Ook kan je mailen naar info@tubino.nl

BNN Vara (1)

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s