Modefabriek RECAP

Als je wilt shoppen moet je niet bij de modefabriek zijn, want het is bedoeld voor retailers die voor het aankomende seizoen de collectie willen inkopen. Maar dat neemt niet weg dat er veel te zien is ook voor de consument. Van kleine tot grote merken, van designs om van te smullen tot excentrieke stylisten.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Granny’s Finest is een super leuk en ook nog heel duurzaam, het is een sociaal project waarbij soms wat eenzame ouderen samenkomen om te breien en samen te theeleuten. De producten hebben een hoog aaiwaarheidsgehalte.

Ook hebben we uitgebreid bij MINT gekeken, dit is een aparte stand waar met name duurzame mode te zien is, er een aantal pareltjes zoals een heel mooi pantymerk waarbij voor de productie alleen plastic is gebruikt van afval.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Op de modefabriek kwamen we bekende tegen namen zoals Levis en Denham maar ook collegas zoals Shirts by Chantal,  is een te gekke t-shirt merk van mijn collega Chantal, ze heeft haar eigen tshirt lijn met vrolijke tekeningen met een knipoog.

So Jamie stond er ook met geweldige schoenen, en ook Daphne Gerritsen van Rainfest en Piogg, hele mooie kwaliteit regenjassen waar je vrolijk van wordt.

Verder kwamen we de  excentrieke Londense stylisten Sam Lambert en Shaka Maidoh, goed geklede vriendelijk mannen die aandacht hebben voor detail.

Modefabriek Tubino (13).jpg

Tante Suiker
Net op het moment dat we moe waren van het lopen en rondkijken, zagen we cupcakes staan van Tante Suiker! Dat konden we niet weerstaan en hebben we stiekem meer dan één cake gegeten, dank je Tante Suiker!
Tante Suiker

Matchmaking op Modefabriek
Hoe fijn is het als je als bedrijf je netwerk of je business in het buitenland wil uitbreiden, dat je deze mensen in real life in Nederland kunt ontmoeten en vragen kunt stellen. Wij hebben meegedaan aan deze fashionmatch en hele waardevolle contacten opgedaan. Deze matchmaking is mogelijk gemaakt door Enterprise Europe Network, Kamer van Koophandel, onze speciale dank gaat uit naar Fatma Sener die ons geïnterviewd heeft over de matchmaking, bekijk het filmpje hier.

Over onze outfits
Wie naar de modefabriek gaat, moet natuurlijk goed gekleed zijn, Anita draagt een nude kleurige top met stippen en daaronder haar Tubino kokerrok. Zelf draag ik mijn Tubino jurk in de kleur olive green.

Volgende modefabriek is weer in juli en we houden jullie op de hoogte.

Stijlvolle groet,
Selma Duinkerken, TUBINO

 

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s