Zo kun je meerwaarde bieden als styliste/personal shopper

2

Voor veel volgers uit mijn netwerk is Helena Fortes geen nieuw gezicht, zij is personal shopper en stylist van haar eigen bedrijf FortesFashion. Hier vertelt zij hoe ze meerwaarde biedt aan haar klanten met een stijlpaspoort.

Haar passie is om vrouwen te laten stralen met goed passende outfits, in combinatie met haar creativiteit zorgt zij dat vrouwen (en mannen) meer uit zich zelf halen.

Ik vroeg Helena waarom ze voor Tubino kies bij haar stijladvies?
Helena:  “Ik sta erom bekend dat ik alles uit de kast haal om mijn klanten te bedienen. Ik vindt namelijk dat mijn klanten recht hebben op deskundig advies. In de eerste plaats koos ik voor Tubino omdat ik hoorde dat alle kleuren op de persoon uitgezocht kunnen worden. Dat is ideaal als styliste want ik hou rekening met de persoonlijke kleuren van mijn klanten. Daarnaast kan de gekozen stof ook nog in de bodsyhape van mijn klant gemaakt geworden, persoonlijker kan het niet. Dit is de meerwaarde die ik mijn klanten kan bieden.”

Ze vervolgt : “Maar toen ik eenmaal zelf een kokerrok van Tubino aan had, wilde ik nooit meer een andere kokerrok. Het zit als gegoten en accentueert de vrouwelijke vormen, ik ben trots op mijn curves in een Tubino, mooiste vrouw is de vrouw die happy is met haar lijf.”

styliste Helena in Tubino (5)

Helena draagt hier kokerrok Julietta van Tubino, klik hier voor info.

Stijlpaspoort
Omdat ik een persoonlijke kledingstijl heel belangrijk vind voor mijn klanten maak ik altijd een stijlpaspoort  voor ze. Daarin staan hun persoonlijke maten, kleuren en bodyshapes met bijpassend advies in. Vooral mannen vinden dit ideaal omdat het ze helpt om makkelijker te shoppen.

Wat wil je de lezers nog meegeven?
Ben je op zoek naar een nieuwe look, zoek jij een personal shopper of heb je een passend stylingadvies nodig ? Bel of mail mij gerust.

De link naar de site van Fortesfashion is hier  en de link naar mijn facebook pagina

styliste Helena in Tubino (4)

Ben je ook personal shopper/styliste en wil je meer informatie over de samenwerkingsmogelijkheden, bel of mail gerust.

stijlvolle groet

Selma Duinkerken
Owner/designer TUBINO

 

 

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s