Ik krijg uitslag van mensen die zeggen “ik moet toch zelf weten wat ik aan doe”

2Toen ik Desiree vroeg of ik een interview mocht houden met haar over kleding en stijl, werd ze direct enthousiast. We delen een grote passie, namelijk Nederland meer stijlvoller maken. Lees mee hoe zij denkt over sommige kledingstijlen.

Wie is Desiree?
Desiree Grijpma-Hidding, eigenaar Second Impression en imago consultant. Eigenaar blogsite Female Superstar.

Je passie?
Nederland meer stijlvoller te maken. Ik krijg uitslag van mensen die zeggen “ik moet toch zelf weten wat ik aan doe”, of “ze moeten me maar nemen zoals ik ben”. Jammer voor hen, want je kunt zijn wie je wilt zijn en je eigen succes creëren  als je weet hoe je je optimaal kunt  presenteren, met kleding, inhoud en houding. Zonde als je zo’n kans laat lopen.

Ik vind het geweldig om vrouwen (en mannen)  zich sterker te laten voelen door hen een stijl te adviseren die bij hen past. Dit is ook mede het doel van de blogsite female superstar. Samen met foodcoach Mildred helpen wij druk bezette vrouwen het beste uit zichzelf te halen, van binnen en van buiten.

Waarom heb je voor Tubino gekozen?
Een kokerrok of jurk flatteert elk bodytype. Vooral als het op maat gemaakt kan worden. Ik ben zelf dol op vrouwelijke kleding, maar bij een kokerjurk zitten de meeste modellen bij mij op de heupen te strak en van boven te ruim. Bij Tubino is dit probleem opgelost. De stof is van mooie kwaliteit en de mogelijkheid van de keuze in details zoals mouwlengtes, ritskleuren, knopen enz. vind ik super voor de finishing touch.

Wat is jouw stijltip om er zakelijk geweldig uit te zien?
Kies voor een mooi basisstuk (rok, jurk, blazer) van een goede kwaliteit stof. Hiermee wordt combineren een stuk gemakkelijker. Let ook goed op de kleuren die de je dichter bij je gezicht draagt. Maken ze je vermoeider en onopvallend of juist pittig, sterk en stralend? De juiste kleur bepaalt al een groot deel van jouw uitstraling.

Super ster!
Ben je nieuwsgierig geworden naar Desiree, kijk dan eens bij  www.femalesuperstar.nl, zij maakt je weer een super-star! haar website is www.kleurstijlenkledingadvies.nl.

Op Facebook vind je haar hier:  www.facebook.com/kleurstijlenkledingadvies. Like en blijf op de hoogte van mode, kleur, stijl en imagotips.

Gratis stofstaal
Soms vind je een kledingstuk heel mooi maar vind je het lastig om online de kleuren te beoordelen. Daarom is het mogelijk om een stofstaal te ontvangen van deze klassieke stof. Deze mooie taupe kleur is gemaakt van 100% cool wool en heeft een luxe uitstraling, stuur dan een mail naar info@tubino.nl met vermelding van stofstaal taupe.

 

 

 

 

 

2 comments

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s