Killer heels, Tubino en gezonde voeding

Fonny houdt van killer heels en mooie kleding maar houdt zich ook graag met gezonde voeding bezig. Toen bleek dat we een gezamenlijke passie hadden, namelijk Louboutin schoenen, hebben we besloten om dit interview te gaan doen.

Balance4ever is de praktijk van Fonny Freek en opgezet vanuit een diep verlangen om mensen te helpen meer van zichzelf te laten houden en op zoek te gaan naar de innerlijke balans. Een gezond gewicht is daar een belangrijk onderdeel van. Fonny wil je helpen jouw buitenkant in overeenstemming te laten zijn met jouw mooie binnenkant. Ze is deskundig, geeft graag persoonlijke aandacht en zet het Cambridge Weight Plan, in voor een innerlijke balans.

Fonny: “Het is prachtig om tijdens een gesprek “het muntje” te zien vallen waardoor echt een verandering kan plaatsvinden in het leven van iemand.”

Waarom doe je wat je doet?
“Mijn passie is voeding. Pure voeding. Suikervrij, zonder toevoeging, mooi van kleur en smaak. Mijn kennis van voeding deel ik met veel liefde.”

 

zwart leatherlook met kant.jpg

Kokerrok Tubino, Top Zara, Schoenen Louboutain

 

Waarom heb je voor Tubino gekozen?
“Ik draag met veel liefde een ontwerp van Tubino. Tubino staat voor kwaliteit en is altijd een perfect op maat. Precies zoals ik zelf ook ben in mijn werk. Selma heeft oog voor het uniek zijn van iedere vrouw. Tubino haalt het mooiste in mij naar boven. Waar ik ook heel blij van word is een paar killer heels als louboutain en een aansluitende kokerrok van Tubino. Doordat je zelf de details kan kiezen, heb ik voor mijn zwarte kokerrok gekozen voor een vuurrode voering. Helemaal in de stijl van Louboutain.”

Wat is jouw stijltip om er zakelijk geweldig uit te zien?
“Zorg dat jouw buitenkant in balans is met jouw unieke binnenkant zodat jouw boodschap overkomt.”


Meer informatie over Balance4ever en Fonny vind je hier :

Webiste : www.balance4ever.nl en facebookpagina klik hier.

Meer informatie over kleding in de stijl zoals jij het wilt vind je op de website van Tubino, kom vrijblijvend langs in de showroom in Amsterdam.

Stijlvolle groet,

Selma Duinkerken, ontwerper Tubino.

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s