Zo draag je kraakwit in de zomer

wit met zwart.png
Wit is geen wit als het niet kraakwit is. Neem jij genoegen met grijs geworden, doorgedragen witte kleding, lees dan vooral niet verder.

Niet veel mensen dragen kraakwit omdat ze het besmettelijk vinden maar degene die ervoor kiezen, onderscheiden zich met deze kleur die nooit uit de mode gaat.  Je uitstraling krijgt een instante upgrade met een kraakwitte kokerrok. Vervang  de kokerrok door een witte broek of jurk want de tips die hieronder  staan kun je toepassen op meer witte items.

 

Besmettelijk?
Wit besmettelijk? Nee, eerder maagdelijk. Het geeft je uitstraling een onberispelijke indruk. Als je al een beetje bruin bent, lijk je met wit nog bronzer.  Wat je ook draagt in het wit, schoenen, kleding of tassen zorg dat ze ook echt wit zijn. Onderhoud ze goed zodat de kracht van wit niet verloren gaat.

Eindeloos combineren
Je hoeft nooit na te denken wat je erbij moet dragen want wit kan met mega veel kleuren. Hieronder zie je hoe celebrities als Miranda Kerr, Jennifer Lopez en Amal Clooney de witte kokerrok gecombineerd hebben.

Ken je figuur
Heb je brede schouders en smalle heupen? Kies dan vooraal voor de  witte kokerrok met een donkere top, zo geef breng je optisch je figuur in balans. Heb je een A-figuur kies dan voor een witte top met een donkere rok of broek. Het mooiste is om je kraakwitte kokerrok helemaal in jouw eigen maat te laten maken, hiervoor kun je terecht bij Tubino.

Stoer met wit
De crispy witte kleur gaat prima samen met het stoere  van denim.

Ton sur ton met wit
Je hoeft niet te trouwen om helemaal in het wit te gaan. Met wit op wit versterk je het effect van je outfit.

Tubino kokerrok
In de collectie van Tubino hebben wij standaard de witte kokerrok opgenomen, het is een klassieker die we elkaar jaar doorvoeren. De sneeuwwitte stof heeft een hoog draagcomfort door de strecth in de stof. De rits is standaard wit met gouden tandjes maar  je kunt ook andere alternatieven kiezen. Mocht je wit nog steeds te wit vinden kijk dan naar de ivoor-kleurige kokerrok van Tubino.
Tubino Wit Jasmina

Gratis stofstaal
Wil je deze stof eerst thuis zien/voelen vraag dan een gratis stofstaal op via info@tubino.nl, of kom vrijblijvend naar de showroom van Tubino.

 

Stijlvolle groet,

Selma Duinkerken, ontwerper Tubino

 

2 comments

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s