Stijl inspiratie, de klassieke zomerjurk

De perfecte zomerjurk laat je niet zweten, is stijlvol en met veel kleur te combineren. Korte broek en flip flops zijn heerlijk op vakantie maar er zijn van die warme dagen dat je toch gekleed moet gaan. Dan kom je snel uit bij de klassieke witte zomerjurk. Zomerjurken zie je overal, maar klassieke witte jurken met een goede snit zijn lastig te vinden.

witte jurk Tubino

Zelf ben ik dol op deze witte jurk omdat het heerlijk luchtig is en erg eenvoudig te combineren is met andere kleuren.Je hoeft maar van jasje te wisselen en het jurkje krijgt direct een andere uitstraling. Het is perfect te dragen op echt warme dagen, terwijl je goed gekleed kunt gaan.

Toevoegen van kleur aan deze neutrale jurk zorgt dat je steeds van look kunt wisselen. Met  verschillende jasjes creeer je een zakelijke of juist een casual look waardoor je dit jurkje veelzijdig maakt.

Waar je rekening mee moet houden is dat witte kleding door kan schijnen, kies dan voor nude kleurig of rood ondergoed. Als je niet zeker weet of het doorschijnt kun je voor een spiegel staan waarbij het licht van achter valt, zo kun je zien of de rok of jurk doorschijnt.

Deze jurk van Tubino is gemaakt van katoen en schijn niet door. Heeft een aansluitende vorm en een loopsplit aan de achterzijde.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Heb je nog geen klassieke witte jurk in je garderobe? Profiteer van de zomer actie van Tubino, alleen in de maand juli is deze jurk van 189,- voor 169,-.

Kom vrijblijvend naar de showroom of vraag een stofstaal aan van deze stof door te mailen naar info@tubino.nl

Een zomerse groet,

Selma Duinkerken, ontwerper Tubino

2 comments

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s