Ik kreeg een tube tandpasta en dit is het resultaat

Gave witte tanden is een musthave voor velen van ons en daarom zijn er ook veel middeltjes op de markt. Maar helpen die ook echt ?

AP 24 tandaspasta Selma

 

Er is op de markt een overdaad aan producten  maar door de marketing campagnes weet je niet altijd wat echt werkt en wat niet.  Ik deel graag mijn ervaringen over producten die de moeite waard zijn, gewoon omdat het echt werkt, vanuit eigen ervaring.

Het is goed om te vermelden dat ik er geen geld voor krijg en ik zal  nooit bloggen over iets waar ik niet achter sta. Natuurlijke producten die echt werken, dáár ben ik dol op!

Eerder heb ik geblogd over een natuurlijke deodorant die echt werkt, inmiddels zijn er veel trouwe gebruikers van deze deo, lees hier mijn blog over deze deodorant.

AP24 Whitening Tandpasta
Onlangs kreeg ik een tube whitening tandpasta die ik meteen heb uitgeprobeerd en ik kan melden dat het resultaat geweldig is. Ik heb geen extreem witte tanden (wil ik ook niet) maar werkelijk 1 tint witter en zolang je deze tandpasta blijft gebruiken blijven je tanden ook wit. Het verschil merkte ik na 3 dagen al.

Hieronder heb ik de voordelen op een rijtje gezet:
√ Gladdere tanden .
√ Wittere tanden.
√ Niet schadelijk.
√ Je krijgt geen gevoelige tanden.
√ Je kunt het tijdelijk gebruiken maar ook blijvend.
√ Je hebt een kleine hoeveelheid nodig per keer.
AP 24 tandpasta 2

Als je enthousiast ben geworden, willen jullie meer weten? Stuur een mail naar karinaholleeder@yahoo.com.

Eerder heb ik oil-pulling geprobeerd, werkt ook maar is wel wat lastiger, je moet iedere dag geduldig 20 minuten met kokosolie in je mond wachten.

Een aantal jaren geleden heb ik een bleekmiddel van de tandarts geprobeerd en dat werkt ook maar heeft nadelen zoals gevoelig worden van je tanden, het is ook niet goedkoop. Bovendien geloof ik niet dat bleken op de lange termijn goed kan zijn voor je tanden.

Ook heb ik baking soda geprobeerd, werkte bij mij ook maar had als nadeel dat mijn tanden doorzichter leken als ik het vaker gebruikte.

Daarom ben ik blij met deze tandpasta en heb een foto van het resultaat gemaakt. Op de foto ik mijn tanden niet witter gemaakt, maar wel mijn rimpels zachter ;-).

AP 24 tandpasta

Ik ben erg benieuwd naar jullie witte tanden ervaringen, laat je reactie achter hieronder,

Een gezonde groet,

Selma Duinkerken, ontwerper Tubino

 

7 comments

  1. Hey hoi, ik ben gisteren (24-7-2018) begonnen met AP24 whitening fluoride toothpaste begonnen. Poets gemiddeld 4x per dag (na elke maaltijd😊). Voelt fris en schoon aan maar of mijn tanden witter worden…….? laat ik jullie binnenkort weten. Hoop op resultaat😁. Wordt vervolgd….

    Like

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s