Sneakers onder een rok of jurk

Als doorgewinterde hakken draagster  heb ik ook mijn momenten dat ik mijn high-heels echt even moet verruilen voor iets comfortabels. Tijdens mijn evenementen en workshops maar ook in de showroom van Tubino draag ik  graag mijn hoge palen maar aan het einde van de dag verruil ik ze het liefst voor iets comfortabels.

Ik ben dol op mijn Tubino rokken en jurken maar jarenlang vond ik sneakers daaronder een no-go, maar sinds een paar jaar mogen ze weer. Het leuke is dat sneakers onder een rok of jurk niet alleen comfortabel zijn maar ook stijlvol.

Welk model
Kijk goed naar welk model bij jouw lichaamsvorm past. Ben je niet heel lang zoals ik, kies dan voor sneakers die je enkels laten zien, zo lijken je benen niet korter. Als je lang bent kun je kiezen voor hogere sneakers of schoenen en maakt het niet uit als ze plat zijn. Zoals All Stars die nooit uit de mode gaan.

Witte sneakers
Welke sneakers je ook kiest, het is belangrijk dat je je comfortabel voelt. Maar kies je voor witte sneakers, dan weet je zeker dat je ze onder elke rok of jurk kunt dragen.

Durf
Probeer mode regels los te laten en probeer je eigen stijl uit. Persoonlijk hou ik van contrast en combineer ik vaak twee verschillende stijlen. Zoals feestelijk met casual bij dit jurkje op de foto. Of heel klassiek met stoer, maak je eigen regels en experimenteer. Zelf ben ik merkgebonden als het kwaliteit betreft maar als het niet mijn stijl is zoek ik net zo lang tot iets gevonden heb wat bij mij past zoals deze zilverkleurige Zara sneakers.

Laat je inspireren en kijk naar meer combinaties met sneakers op pinterest.

Stofstaal
Vind je deze jurk helemaal te gek en wil je van dichtbij zien hoe de kleur is of hoe de stof aanvoelt, vraag dan kosteloos een stofstaal aan, stuur een mail naar info@tubino.nl.

Stijlvolle groet,

Selma Duinkerken, ontwerper Tubino

 

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s