Lydia Gitsels: “als ondernemer is een professionele uitstraling zeer belangrijk”

Lydia Gitsels is Specialist in Subsidies,  voor het MKB bij Nova Connect, klinkt wollig maar verre van dat is deze pittige dame. Zij trok mijn aandacht omdat ze het onderwerp subsidie boeiend wist te brengen tijdens mijn zakenvrouwenborrel, daarom heb ik haar geinterviewd.

Lydia is jong, profesioneel en gek op mooie kleding, niet bepaald het type subsidie specialist, maar haar passie is investeringen binnenhalen door subisidies voor drukke ondernemers. “ Dat is waar ik goed in ben en blij van word! Deze drukke mensen hebben geen tijd of weten vaak niet waar de subsidie-kansen liggen, maar  is voor mij het mooiste werk wat er is”.

Een win-win situatie
“Elke dag leer ik van de MKB’ers en hun bedrijfsvoering en weet ik ondernemingsplannen te koppelen aan provinciale, nationale en Europese subsidieprogramma’s. Door een goede relatie op te bouwen met zowel ondernemer als subsidieverstrekker, weet ik diverse links te leggen tussen projecten en investeringen enerzijds en subsidies en fiscale programma’s anderzijds, en kan ik zo overheidsgelden door te sluizen naar de partijen voor wie ze bedoeld zijn.”

Waarom heb je voor Tubino gekozen?
“De eerste indruk is leidend voor het beeld wat een ander van jou heeft en zal blijven houden.” Bekijk hier de video van Lydia in haar Tubino jurk.

“Als ondernemer is een professionele uitstraling zeer belangrijk. Ik representeer zowel mijn eigen bedrijf, als die van de klant. Een goede eerste indruk weerspiegelt een goed bedrijf  en kleding draagt hier significant aan bij. Een uitdaging, want als young professional wil ik voorkomen dat ik in stijve zakelijke kleding op pad moet, maar wel nog een professionele indruk achter laten bij al mijn verschillende soorten relaties. Tubino is de uitkomst omdat het elegante, zakelijke, maar wel soepele jurken en rokken met pit biedt waarin je opvalt. Designer Selma denkt daarnaast met je mee en geeft een goed en eerlijk advies.”

Wat is jouw stijltip om er zakelijk geweldig uit te zien?
“Denk na over welke boodschap jij wil overbrengen en aan wie? Ik pas mijn kleding aan op mijn type afspraak (het binnenhalen van een nieuwe klant, het bezoeken van een bestaande klant of bijvoorbeeld een netwerkborrel of -event). Vervolgens ga ik ook nog na in welk vakgebied mijn prospect, klant of publiek zit. Dit varieert namelijk tussen een recyclingbedrijf, een agrariër en een ICT-bedrijf of een bedrijf in de gezondheidszorg. Tot slot, zorg ervoor dat jij jouw zakelijke kleding fijn vindt zitten. Zit het niet lekker, dan zit jij dus letterlijk niet lekker in je vel, en dat zal jouw activiteiten niet persé ten goede komen.”

Bent je  benieuwd naar de subsidiemogelijkheden? Bekijk de website:
Wil je met Lydia in contact komen, ga dan naar haar profiel.

Tubino dress Midnight Blue
Lydia heeft verschillende kokerrokken en jurken gepast  en haar keuze viel op deze nachtblauwe kokerjurk met rose-gouden rits aan de achterkant. Lydia heeft dit mooi gecombineerd met rose gouden sieraden.

Stijlvolle groet

Selma Duinkerken

 

 

 

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s