Een knallende aanbieding voor je huisstijl

Mijn eerste ontmoeting met Miranda Schellevis was tijdens een van mijn zakenvrouwenborrels, haar bedrijf heet Knalrood en wij vinden allebei dat je je huisstijl zoveel mogelijk moet doorvoeren in je bedrijf. Zowel in je visitekaart, uitingen, je kleding en zelfs je lipstick!

lipstick-rood

 Miranda over haar passie:
“Ontwerpen is wat ik heerlijk vind en ook echt niet zonder kan. Het is voor mij een soort van ademen, ik moet het doen. Heel mijn lichaam geeft dat aan. Als ik geen logo of huisstijl aan het ontwerpen ben, dan word ik onrustig en ga ik thuis met iets aan de slag. Het is een fantastische drive die niet te stoppen is.

En hoe mooi is het, dat ik met mijn ontwerpen andere ondernemers kan helpen. Ik ben hier heel dankbaar voor. Door een opvallende huisstijl voor ondernemers te creëren die volledig bij ze past trekken zij klanten aan die ze zo graag willen. Wat je uitstraalt, trek je namelijk aan.”

Jurk : Tubino Foto : Nina Tulp


Tubino maakt het mogelijk om je huisstijl-kleuren te kiezen
“Je huisstijl zo veel mogelijk doorvoeren in je bedrijf is wat ik iedere ondernemer adviseer. En daarom wilde ik heel graag een opvallend en perfect zittend jurkje in de kleuren van mijn huisstijl. Knalrood met mintgroen.

Tubino levert maatwerk en daar hou ik van. Selma is speciaal voor mij naar een speciaalzaak gegaan om de juiste kleur mintgroene rits te scoren. Fantastisch!”

knalrood-tubino-2

Jurk : Tubino, Foto : Nina Tulp

Val op met je bedrijf door ook aan je persoonlijke uitstraling te werken
“Zelf werk ik voor high-end klanten en lever maatwerk. Door mijn kleding hierop aan te passen straal ik dat ook uit en maakt het mij een stuk gemakkelijker.

Zo werd ik in mijn Tubino heel zelfverzekerd en ik viel in mijn Knalrode jurk goed op. Op een event, waar ruim 300 ondernemers waren, liep ik naar de microfoon en vertelde mijn verhaal, het kwam er vloeiend en zelfverzekerd uit en dat terwijl ik normaal niet eens mijn hand durft op te steken om iets te vragen.

Het mooie is dat het heel goed werkte, in de pauze kwamen er ruim 10 mensen naar mij toe met vragen over Knalrood. Door mijn rode jurk was ik gemakkelijk herkenbaar.”

Knallende aanbieding
Ben je een aantal jaar ondernemer, vind je dit fantastisch en ben je de afgelopen tijd gegroeid in expertise, kennis en waarde, maar er is één ding waar je niet meer zo happy mee bent als in het begin: Je huisstijl en de uitstraling van je bedrijf.

Wij hebben een workshop ontwikkeld ‘Opvallende huisstijl, opvallend veel klanten. Hier ga je direct actief en creatief aan de slag met de eerste stap van je nieuwe of aangepaste huisstijl. Deze workshop is volgeboekt voor februari, maar speciaal voor Tubino klanten willen wij een nieuwe datum prikken.

Speciaal voor klanten van Tubino hebben we een knallende aanbieding
Je betaalt dan geen €297,- maar €87,- Vermeld de code ‘KnalroodEnTubino’. Deze speciale actie geldt tm een maand na bekendmaking van de nieuwe datum, daarna gaat de prijs omhoog. Klik op deze link om je aan te melden of voor meer informatie.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Speciale aanbieding Tubino
Heb je interesse in de rode Tubino jurk kijk dan op de website of kom vrijblijvend naar de showroom, je kunt ook kosteloos een stofstaal aanvragen. Stuur dan een mail naar info@tubino.nl met onderwerp stofstaal Rood.

Om de kleuren van knalrood te vieren hebben wij een speciale prijs voor de jurk Selena, normaal kost de jurk €209,- maar alleen voor de lezers van deze blog is de jurk € 199,- met de code KnalroodEnTubino geldig tot en met februari 2017.

Stijlvolle groet
Selma Duinkerken, ontwerper TUBINO

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s