Zoek je nog een leuk idee voor Vaderdag? Dan is hier een lekkere suggestie

Annemieke de Kroon heeft namelijk een jaar lang gewerkt aan een mooi kookboek; speciaal voor mannen die gezond en energiek in het leven willen staan “Lekker Makkelijk – gezond zonder gedoe”.

De liefde van iedereen gaat door de maag, dus met dit cadeau verwen je ook jezelf; in het boek staan ook recepten die een man kan koken voor een speciale date-night. Alle recepten zijn in 3 a 4 handelingen klaar, de korte ingrediĆ«ntenlijstjes kun je in de gewone supermarkt verkrijgen en van ieder gerecht staat ook een foto in het boek, zo weet je altijd hoe het gaat worden. Van goed vlees tot rijkgevulde soepen, van eiwitrijke sportsnacks tot feestmenu’s en van grote salades tot gezonde bbq-recepten, aan alles is gedacht!

Het voorwoord is geschreven door voetbalcommentator Wilfred Genee en Hormoonfactor Trainer en Levensmiddelenthechnoloog Ralph Moorman. Ze staan helemaal achter de gezonde filosofie; energieke, eiwitrijke, goedvullende recepten zonder troep; zo gaat je man, vader, opa, vriend, leuke collega nog jaren mee!

Mijn man heeft dit boek al eerder gekregen van mij en ik smul van zijn kookkunsten, wil jij dit ook boek ook cadeau doen aan je vader of je hubby mail naar info@tubino.nl of koop online via bol.com.

Stijlvolle groet

Selma Duinkerken, oprichter TUBINO

 

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s