Meer bewegen minder zitten 

Al heb ik geen kantoorbaan, toch zit ik meer dan dat ik loop of beweeg. Misschien herkenbaar voor jullie? Toch heb ik door een paar eenvoudige maar effectieve tips van een expert, resultaat geboekt met mijn beweging en body-shape.

Het gaat om de balans tussen mindset, rust en inspanning, Iboya is daar expert in en leert je ook veel over voeding, je kunt haar vinden op Iboyatraining.com.

Mooi weer en toffe sportkleding

Eerlijk is eerlijk, hoe graag ik het ook wil, het lukt mij niet altijd om voldoende te bewegen. Wat bij mij helpt is mooi weer en toffe sportkleding, dan  is het iets makkelijker om in shape te komen! 

Als mijn eten dan ook gezond en lekker is, ben ik helemaal in mijn element. 


Top en legging : Stellasstyle.com

Ik ben erg benieuwd wat jullie doen om meer te bewegen, wat zijn jullie tips? 

Sportieve groet,

Selma Duinkerken,

Oprichter Tubino

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s