Herfst met een gouden randje

Zomer is mijn favoriet maar als de gouden blaadjes van de herfst weer tevoorschijn komen dan word ik ook verliefd op dit mooie seizoen.


De structuur en de lijnen van de bladeren hebben iets magisch, zoals hier op de foto.
De kleuren geven mij veel inspiratie, van lichtgroen tot goudgeel, van oker tot caramel bruin, kastanje tot choco bruin. De warme, gouden ondertoon van deze prachtige bladeren zijn voor mij een symbool van goud.

Symbool van goud
Typisch gouden mensen zijn mensen die goed zijn voor de ander, mensen die zonder voorwaarden anderen helpen. Je kent vast wel zo iemand, wees zuinig op ze. Daarom hou Ik van goud. Goud in relaties, goud in business of goud aan je vinger heb je nooit genoeg ☺️.


De ring die ik draag heb ik met zorg uitgezocht bij Ina, zij is edelsmid en heeft verstand van goud. Haar bedrijf heet https://www.tailormadejewelry.nl/ en zij wist mijn wensen zo mooi te verwoorden in deze gouden ring waar ik enorm blij mee ben.

Golden Eyes
Tijdens de fotoshoot werd ik “gestoord” door deze golden eye, hij is zo lief en nieuwsgierig, kon het niet laten om hem vast te leggen 😻. Mocht je de avonturen van deze lieve Bruno willen volgen, dan kan dat op instagram.

Een gouden groet en veel liefs

Selma Duinkerken, oprichter Tubino

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s