Terugblik op Parijs en de gave fotoshoot

Graag neem ik jullie mee op mijn reis naar Parijs waar we met Tubino waren voor fotoshoots, bedrijfsbezoeken en super leuke shopadresjes! Lees maar mee…

Montmartre
Onze trip begon in Montmartre, een erg gezellige wijk op een hoge heuvel in Parijs. Ons hotel lag in deze wijk en wij hadden een fenomenaal uitzicht over de stad. De sneeuw en onze nachtelijke uitstapjes maakten deze wijk sprookjesachtig.

Wij zijn alle leuke kroegjes afgelopen en gingen een drankje drinken bij een super leuk Frans restaurantje op hetzelfde plein. Het hing vol met schilderijen en had een klassieke stijl van binnen. Deze wijk is zo sfeervol dat er zelfs twee mannen live muziek maakte. Voor de kost hadden zij een waslijn boven zich hangen waar je ze wat kon sponseren.

Basilique du Sacré-Cœur
Deze beroemde basiliek was een soort van onze achterbuurman! Ons hotel lag er precies tegenaan. De kerk valt vooral op door haar felwitte uiterlijk, en de prachtige ligging op een heuvel. Om bij de kerk te komen moesten wij 222 treden klimmen omdat het met de auto niet mogelijk was door de sneeuw!!


Shoppen
Je kunt in Parijs je fashion-hart ophalen met heel veel mooie, stijlvolle kledingwinkels, vintagewinkels en specialiteiten winkels.

Hieronder heb ik een verzameling van winkels maar ik wil jullie graag uitgebreid informeren over de winkel van Maje.

Majé
Majé is een frans merk met super leuke kleding. Wij zijn in een van deze winkels geweest in de straat Avenue Victor Hugo. Deze straat loopt uit bij de Arc de Triomphe. Het was een klein zaakje met een leuke en zachte uitstraling. Majé verkoopt trendy maar nette kleding. Wij zijn verliefd geworden op de collectie van Majé door de mix en match die zij verkopen. Zij gebruiken dessins van bloemetjes, streepjes en stipjes en maken daarbij gebruik van leuke ruffeltjes. Wij kwamen hier in de tijd van de ‘soldes’. Maar ook toen zag het er netjes en aantrekkelijk uit. De winkel lag bij nog meer van die leuke winkels zoals Twinset, Sephora en Pinko.

Moulin Rouge
De Moulin Rouge (Frans voor “rode molen”) is een cabaret in Parijs. Het gebouw ligt aan de Boulevard de Clichy in de rosse buurt van het quartier Pigalle, ook in het 18e arrondissement.

Op het dak staat een grote rode imitatiewindmolen. ‘s Avonds is het hele gebouw verlicht met rode lampen. Het is een erg opvallend gebouw op de boulevard, die kan je bijna niet missen.

The little italy

Dit restaurantje is zo leuk! Wij reden langs dit restaurantje en moesten hier een keer eten voordat we weg gingen. De muren waren bekleed met vele klimop-planten, de stoeltjes waren wit met een geweven zit- en rugvlak in verschillende kleuren, het was gewoon erg sfeervol.

Twee dagen later parkeerde we de auto in de straat en gingen we een lekker hapje eten.  We waren het restaurantje natuurlijk niet vergeten. Ook van binnen was het een mix van bakstenen muren en plantenwallen, neonletters, industriële leidingen, maar ook hier en daar molens van parmezaanse kaas. Na het heerlijke eten waren we helemaal onder de indruk en moesten we dit in onze blog vermelden, we raden het iedereen aan!

The Little Italy is een uitnodiging om te reizen.

Fotoshoot
Speciaal voor Tubino zijn we naar Parijs gereden om sfeerfoto’s te maken. We wisten dat het koud was maar dat het zo snowy zou worden hadden we niet verwacht. Parijs zit vol met leuke en mooie plekken waar we de foto’s konden maken. Het was nog al een survivaltocht om met de hakken door de sneeuw te lopen maar het is ons gelukt.

Notre-Dame
Bij de Notre-Dame hebben we foto’s gemaakt van jurk Selena in een nudekleur, en jurk Sophia in het wijnrood.
Jurk Selena is een jurk voor echte Parisiennes! Of je je pumps eronder doet of je Dr. Martens, het staat super stijlvol. De kleur is zacht en dromerig en goed te combineren met je Faux Fur Coat als je de Champs Elysee op wilt.

 

 

 

Jurk Tubino, Pumps Dune, Coat Zara

Jurk Sophia in Wijnrood is de favoriete jurk van Heleen van Royen, maar eerlijk is eerlijk, is het geen geweldige kleur? Het is zeker ook mijn favoriet en daarom wilde ik graag deze jurk dragen op de foto’s.

De hakken konden pas aan op het moment dat we de plek hadden gevonden. De sneeuw was gesmolten en weer opnieuw bevroren, een en al gladheid dus.

Ozne fotograaf had zelfs een heel team aan ‘chinese paparazzi’om zich heen.

Eiffeltoren
Als je in Parijs foto’s maakt kan je natuurlijk niet vertrekken voordat je een paar leuke shots hebt met de Eiffeltoren. De jurk Marilyn in het zwart met witte kraag en rok Julie in het geel zijn gefotografeerd met een blink van de Eiffeltoren. Het moet natuurlijk geen toeristenfoto worden, maar wij houden van de Eiffeltoren!

Stijlvolle groet,

Jill Kessels
Stagiaire Tubino

2 comments

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s