Lichaamsverzorging voor een merkbaar zachte huid

Van mij heeft de winter lang genoeg geduurd en kan niet wachten tot de zonnige dagen weer aanbreken met blote-benen weer.

Zijn jouw armen en benen al lente-proof? Voor mij is lente-proof een ritueel van ontharen, hydrateren en veel aandacht en liefde voor het lijf.

Wees vooral niet te kritisch naar je lichaam en misschien denk je te snel “die lelijke witte benen van mij laat ik nog niet zien”. Dat laatste is helemaal niet nodig als je nu al begint met goede verzorging en zelfbruiner voor je armen en benen.  Wanneer je de verzorging ziet als een me-time in plaats van een opgave is het ook een fijn ritueel die je dagelijks wilt doen. Ongemerkt ben je over enkele weken natuurlijk bruin en heb je verzorgde armen en benen die je direct in een zomers jurkje kunt steken.

Natuurlijke producten
Persoonlijk hou ik van 100% natuurlijke verzorgingsproducten, daarom gebruikte ik tot voor kort biologische kokosvet voor mijn lichaamsverzorging. Dit heeft als voordeel dat mijn huid mooi strak en gevoed aanvoelt, maar het grote nadeel was dat het een tijdje duurt voordat het vettige intrekt in de huid.
Aloe Vera Creme (3)

Lichaamsverzorging voor een merkbaar zachte huid
Sinds kort heb ik producten van Aloe Vera ontdekt, waar een hoge concentratie aloe vera gel in zit. Het is een natuurlijk product met een heerlijk frisse geur en een fijne textuur. Ik had direct een box gekocht met Aloe Vera Propolis creme, Gel en Spray. Deze producten vond ik zo lekker in gebruik dat ik ook een grote pot bodyreme heb aangeschaft.

Aloe Vera Creme (4)

Bijzonder huidgevoel
Deze corrigerende lichaamscreme is een rijke crème voor de dijen en billen. De creme bevat  Aloë Vera gel en bio-groene-thee extract, belooft om opslag van vetophopingen te verminderen en verbetert de gladheid van de huid.

Aloe Vera Creme

Deze grote pot gebruik ik nu enkele weken en mijn huid voelt zijde zacht aan. Het fijnste aan deze creme vind ik dat het erg snel intrekt. In de ochtend kan ik vrijwel direct mijn kleding aan na het insmeren en blijft mijn huid de hele dag goed gehydrateerd en ziet er gelijkmatiger uit. De creme voelt heerlijk aan en belooft mij een heerlijke zomer!

Aloe Vera Creme (7).jpg

Als je wilt afvallen voor de komende maanden, dan is vitaal leven misschien iets voor jou https://www.vitaalleven.nu/het-afvalprogramma.

Ik ben bijna klaar voor de lente, jij ook?

Stijlvolle groet

Selma Duinkerken
TUBINO

One comment

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s