Hoeden, fashion en inspiratie in koninklijke sferen bij het Binnenhof!

Een dag vol hoeden, fashion en inspiratie in koninklijke sferen. Dit is precies wat je kunt verwachten van Hatwalk 2018.

Wat is Hatwalk?
15 september is het weer zover. Hatwalk is een event dat ieder jaar de zaterdag voor Prinsjesdag terugkeert op het plein in DenHaag en wordt georganiseerd door Loes Potgieter van Dr2 Events & Campaigns. Hier lopen vrouwen van verschillende leeftijden in een prachtige Tubino jurk over de catwalk. Ook dragen ze een hoed die is ontworpen is door fashion studenten. Deze studenten doen mee aan een hoeden ontwerp wedstrijd en de jury kiest uiteindelijk de tofste creatie uit.

Foto: Piet de Meijer, kleding TUBINO

Wie wordt de Maxima look a like?
Naast de Hatwalk staat Tubino er ook met een eigen stand. Hier kun je de jurken van Tubino passen, shoppen en jezelf leuk op de foto zetten. Wat ook leuk is is dat onze stylist van de dag (Thomas Welsink) je omtovert tot een Maxima look a like. Wie uiteindelijk het meest op Maxima lijkt ontvangt een prachtige Tubino jurk cadeau.

Foto: Piet de Meijer, kleding TUBINO

Wat is er verder nog te doen?
Er is ook nog een PrinsjesMarkt georganiseerd door de gemeente Gelderland waar je gezellig met je vrienden of familie doorheen kunt lopen en lekker kunt shoppen. Er is zelfs een speciale hoedenmarkt.

Zoals je hoort een dag vol plezier, fashion en inspiratie met hopelijk een zonnetje. Wij hebben er zin in. Laat even weten of je erbij bent door te mailen naar info@tubino.nl

De Hatwalk start om 15:00 uur, daarvoor om 12:45 start de Prinsjesmarkt

Groetjes team Tubino

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s