De grote Meghan Markle stijlgids!

Meghan Markle is meer dan alleen de vrouw van prins Harry. Ze is een stijlicoon voor vele vrouwen wereldwijd.  De stijl van Meghan is minimalistisch, stijlvol en altijd perfect. Daar kunnen wij veel van leren! Team Tubino is haar style gaan analyseren en wij hebben haar favoriete modelabels ontdekt, haar stylinghacks en gaan je laten zien hoe je je kunt kleden als Meghan. 

Modelabels
Tubino houdt van chique, zakelijke en vrouwelijke kleding. Meghan draagt vaak pencil skirts waar wij veel inspiratie uit kunnen halen (wie weet gaat ze eens bij ons shoppen ☺️). Schoenen koopt Meghan graag bij Aquazzura en haar sieraden haalt ze vaak bij Zofia Day. Ook is ze fan van de jassen van Burberry. Wij kunnen bevestigen dat ze van zeer stijlvolle merken houdt. 

Fashionhacks
Meghan gebruikt best veel fashion hacks waar wij nog wat van kunnen leren. Deze hebben wij ook even voor je op een rijtje gezet.

#1 Zoek de perfecte nude kleur! 
Wij zien dat Meghan veel gebruikt maakt van
nude kleuren. Het is best lastig om de perfecte nude kleur voor jezelf te vinden. Bij Tubino hebben wij 2 nude kleuren die voor de meeste vrouwen perfect zijn!
meghan nude
#2 De kokerrok
Tubino haalt veel inspiratie uit de stijl van Meghan. Zo kijken we naar haar om leuke combinaties te bedenken. Ze maakt de kokerrok namelijk sexy, stijlvol en vrouwelijk. Met deze drie belangrijke eigenschappen voor een outfit maak je de kokerrok alles behalve saai. 
meghan kokerrok
#3 Draag rood
Om je outfit echt onder de aandacht te brengen kun je toch het beste rood dragen. Meghan draagt vaak rood met simpele heels eronder. De rode jurk van haar springt er meestal uit en mensen kijken haar vol bewondering aan.
rood meghan
De outfits van Meghan
Meghan houdt in haar kleding van figuur creëren. Dat laat ze altijd weer terug zien in haar outfits. Ze heeft een prachtig lichaam waar ieder kledingstuk beeldig op staat. Ze draagt zakelijke outfits met een sexy touch! Wij houden er van. We hebben met een Tubino kokerrok een outfit gemaakt zodat ook jij eruit kan zien als Meghan. 

Style van Meghan
Conclusie
Aan ons grote Meghan fashion onderzoek kunnen we eigenlijk maar 1 conclusie trekken. WE LOVE MEGHAN MARKLE

Stijlvolle groet
Team Tubino

One comment

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s