Duurzame kleding winkels hebben een stoffig imago maar deze nieuwe parel is luxe en sexy

In Amsterdam zijn er regelmatig duurzame kledingwinkels te vinden maar het design lijkt soms gemaakt van kokosmatten en de inrichting nodigt niet uit om luxe te winkelen.

House of artisans Tubino

Primark of liever duurzaam
Ik koop allang niet meer bij Primark of H&M maar het alternatief is best lastig want veel duurzame winkels hebben voor mij geen vrouwelijke, aantrekkelijke kleding. Vaak is het ook erg duur en is maatwerk niet mogelijk, wat voor mij persoonlijk wel essentieel is want ik ben 1.57 cm.

Piper

Nieuwe parel in Amsterdam
Vorige week was ik in de House of Artisans en wist niet wat ik zag! Barbara Peek is de founder van La Peek  en heeft mij rondgeleid in deze nieuwe parel in Amsterdam. Ik kijk mijn ogen uit in de mooi verlichte, luxe ingerichte winkel met merken die het verschil maken in ontwerp en een eigen verhaal hebben. Van juwelen tot high heels, van sport jurkjes tot zijden sjaals, je kunt er naar hartenlust shoppen onder het genot van luxe bites & drinks.

La Peek
Barbara draagt zelf een sportief pak met frisse kleuren waarin ze vrouwelijk en elegant door de winkel loopt om mij de verschillende merken te laten zien.

Barbara is een sprankelende verschijning en houdt van mooie producten, is gesteld op mensen en een bevlogen onderneemster. Tijdens een lekker kopje Vervaine thee fluistert zij in mijn oor hoe geweldig haar shopbeleving was bij de Prada shop en zij minstens zo een goede shopbeleving biedt met haar merk La Peek. Hoewel ik niet sportief aangelegd ben krijg ik spontaan zin om te golfen als ik de La Peek jurkjes zie hangen, stijlvol, vrouwelijk en super comfortabel!

Tubino meets Linja
In mijn beige coltrui met gouden knopen en mijn Tubino kokerrok, waan ik mij door de winkel alsof hier woon. Deze comfortabele high heels van 10 cm in mooi paars zijn van Linja shoes en ben er nog niet uit welke kleur het gaat worden.

Shop till..
Ik kon het niet laten om de reuze lipstick te bekijken, de comfortabele high heels te passen van Linja Shoes en met open mond te staren naar juwelen van Hester, je waant je in een luxe shopping store maar dan duurzaam, van Nederlandse bodem en service om blij van te worden!

juweel hoa

Wil jij hier ook een keer kijken? Ze zijn gevestigd aan de Roelof Hartstraat 5, 1071 VE Amsterdam.

Ik ben benieuwd naar jouw favoriete winkels? Welke duurzame kleding winkels bezoek jij in Amsterdam?

Stijlvolle groet

Selma Duinkerken

 

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s