Parisian chic in wit

Bij een witte jurk denk je misschien snel aan een trouwjurk maar niets is zo sophisticated als een witte jurk gecombineerd met zachte kleuren in de zomer. Wit is ook de kleur van onschuld, helderheid, puurheid en vrede. Met een witte jurk reinig al snel al je zondes 😊.

Parisian chique
Franse femmes  hebben smaak en stijl en zullen nooit een mode-misser maken, dat komt omdat zij chic met eenvoudig combineren. Zelf hou ik ook erg van moeiteloze, minimale looks die je elke keer weer anders kunt combineren. Deze zomer hebben wij een witte jurk in de collectie van Tubino toegevoegd die helemaal voldoet aan deze eisen. Met moeiteloos bedoel ik dat je niet lang hoeft na hoeft te denken waar het bij past of welke stijl je erbij kunt dragen. Bij dit jurkje pak je steeds een ander jasje en tasje en je hebt direct weer een nieuwe look!

Jurk Sophia wit

Een zomer is geen zomer zonder een elegante witte jurk, met deze jurk Sophia ga je niet alleen stijlvol naar kantoor maar kun je ook een date of een dinner met alllure vieren.

jurk sophia wit bruine tas

Elegante combinaties
Een witte jurk is het mooiste met klassieke kleuren in zachte materialen en subtiele sieraden. Pak je bruine of cognac kleurige accessoires erbij om een Franse, chique look te creëren. Bij de foto’s van ons model denk je misschien ; ik kan niet op hoge hakken lopen maar je hoeft niet perse op hoge hakken te lopen om gracieus te zijn. Een paar chique loafers of ballerina’s kunnen net zo mooi staan.

Lookbook witte jurk (2)

Witte jurk Tubino gecombineerd met items van Prada

Lookbook witte jurk (3)

Witte jurk Tubino gecombineerd met items van Burberry

Lookbook witte jurk (1)

Witte jurk Tubino gecombineerd met items van Tods

Zacht met een stevige body
Het jurkje is gemaakt van zachte materialen met een stevige body en het is een mix van viscose en polyamide met een heel fijne structuur. De stof  schijnt niet door en is gevoerd met viscose. Wit is vrij besmettelijk en gelukkig kun je het jurkje voorzichtig wassen in de wasmachine. Het is ook erg fijn om te weten dat we bij Tubino de jurk eventueel aan kunnen passen aan jouw persoonlijke wensen en maten.

Seizoenen voor wit
De zomer is bij uitstek het seizoen voor een witte jurk maar in het voorjaar of vroege najaar is zij heel goed te dragen met jasje en laarzen. Het is fijn om te weten dat je straks in het najaar ook deze witte jurk door kunt dragen. Met een paar hoge bruine laarzen eronder en een camel coat erop ben je helemaal klaar zonder dat je energie moet steken in het maken van keuzes.

Kosteloos
Kom deze prachtige jurk bekijken/passen in onze boetiek en ontvang een special gift! Wil je de stof van dichtbij bekijken, voelen? vraag kosteloos een stofstaal aan door [stofstaal Sopia wit] te mailen naar info@tubino.nl.

Stijlvolle groet
Selma Duinkerken | TUBINO

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s