Tubino

De ontwerper

Goed uitzien begint met een goede pasvorm en mooie materialen. Mijn naam is Selma Duinkerken en mijn missie is om de business vrouw te helpen aan vrouwelijke, krachtige stijl van kleden zonder dat ze een ideaal figuur hoeft te hebben. Welke vrouw heeft nietDSC_1259_edited dat de taille net een maat kleiner is dan de heupen of de lengte van de kleding te lang of te kort is? Ik heb een carrière switch gemaakt en Tubino opgezet om de vrouw de ultieme kokerrok en kokerjurk aan te kunnen bieden, met een pasvorm die helemaal afgestemd is op de maten van de vrouw. Mijn passie is er uit zien om door een ringetje te halen en dat verdient elke vrouw. Met Tubino bied ik maatwerk, stijl en gemak!

Het merk Tubino

Tubino is de Italiaanse vertaling van kokerrok/kokerjurk. Tubino biedt uitsluitend kokerrokken en kokerjurken, op de website http://www.tubino.nl zijn deze in standaard maten te bestellen, maar in de showroom in Amsterdam kun je terecht voor maatwerk. De herkenbaarheid van het product en keuzemogelijkheden in modellen maakt het winkelen makkelijk.

Het ontwerp

Elke vrouw is uniek en elke creatie van Tubino is uniek. Het design is tijdloos, ingetogen sexy en prima te combineren met de rest van je garderobe. Op de site vind je stijl tips over hoe je een kokerrok kunt combineren. De ontwerpen van Tubino hebben een bijzondere shape die je direct voelt en ziet bij het dragen. De ontwerpen accentueren je vrouwelijke vormen en camoufleren oneffenheden door de hoogte van de taille. http://www.youtube.com/watch?v=CkWMa3R9aR0

 

Workshops

Tubino organiseert workshops om eenvoudig en effectief te ontdekken wat jou laat stralen. Tijdens de workshop kijken we naar de 3 elementen die jouw uitstraling versterken: pasvorm, kleur en lichaamvorm. Je leert  hoe je bepaalde lichaamsdelen kunt camoufleren of juist accentueren. Ook zie je hoe kleuren, stoffen, dessins en accessoires aan jouw figuur kunnen bijdragen. Jouw kleding moet als gegoten zitten en dat kan met elke maat. Workshop Businessfem, tickets  kun je hier boeken.

 

Lezingen

Door het hele land geef ik lezingen om te vertellen over mijn missie, namelijk dat het niet gaat om je kledingmaat maar om wie je bent en hoe je je kleedt, los van trends en maatschappelijke normen. Waarom het belangrijk is om in je kracht te staan, alleen dan kun je je zelf zijn en een authentieke uitstraling hebben.

 

Schrijf je in voor de workshop en blijf op de hoogte van alle events en looks.

 

3 comments

  1. Hi Selma, Ik vond het de workshop afgelopen maandag echt heel erg leuk en gezellig! Je kan duidelijk merken en zien dat dit jouw passie is, wat mooi dat je dat hebt gevonden! En er anderen mee kan helpen en inspireren:) Ik denk dat ik nog wel vaker bij je langs zal komen 😉 groetjes, Lina

    Liked by 1 persoon

Wat vond je van dit artikel? je reactie is waardevol.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s